KAVAK'TA CEZAEVİ İNŞAATI BAŞLADI

SAMSUN HABER Haber Girişi : 12 Kasım 2017 21:40
KAVAK'TA CEZAEVİ İNŞAATI BAŞLADI
Samsun'un Kavak İlçesi'nde Adalet Bakanlığı tarafından 2017 yılında yapılacağı duyurulan 2000 kişilik Cezaevinin inşaat çalışmaları başladı
KAVAK'TA  CEZAEVİ İNŞAATI BAŞLADI
Samsun'un Kavak İlçesi'nde Adalet Bakanlığı tarafından 2017 yılında yapılacağı duyurulan 2000 kişilik Cezaevinin inşaat çalışmaları başladı. Şantiye binalarının yapımı için ilk kazma vuruldu. Cezaeviyle birlikte burada çalışacak personel için de 300 dairelik lojman yapımı gerçekleşecek. 


KAVAK İÇİN DÖNÜM NOKTASI
 Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu:"İlçemize yapılacak cezaevi çalışanları ve cezaevindeki yakınını görmeye gelen birisi ilçemizde konaklayacak ve ilçemizden alışveriş yapacak. Cezaevinin personeli için 300 dairelik lojman yapılacak. Bu da ilçemizin kentsel dönüşüm anlamında çok ileriye gitmesi demek. Tabiki  şuç işleyipte cezaevine kimsenin girmesini istemeyiz. Ancak cezaevleri mahkumların kalacağı yerdir. Bu  bir gerçektir." dedi.


KAVAK'IN GELECEĞİ GÜZEL OLACAK
Cezaevinin tamamlanıp hizmete geçmesiyle birlikte Kavak'ta yeni bir dönüm noktasının başlayacağını ifade eden ilçe halkı daha şimdiden daire fiyatlarında patlama var. Arsalar ve daire fiyatları her geçen gün artıyor. Müteahhitler inşaat yapmak için Kavak'a geliyor. Gelecek güzel olacak diyorlar. 
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.