• İHSANBAŞKAN

Kavak'ın Altın Çağı Sarıcaoğluyla yaşanacak

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 26 Aralık 2014 11:36
Kavak'ın Altın Çağı Sarıcaoğluyla yaşanacak
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu,'İlçe halkına seçim öncesi meydan konuşmalarımda vermiş olduğum sözleri sırasıyla yerine getiriyorum ve bunlardan birisi olan pazar yeri projesini hayata geçiriyoruz müjdesini veriyorum' dedi.
BAŞKANI SARICAOĞLU,'VERMİŞ OLDUĞUMUZ SÖZÜMÜZÜ YERİNE GETİRİYORUZ'
 

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu," İlçe halkına seçim öncesi meydan konuşmalarımda vermiş olduğum sözleri sırasıyla yerine getiriyorum ve bunlardan birisi olan pazar yeri projesini hayata geçiriyoruz müjdesini veriyorum"dedi.
'PROJELERİMİZİ HAYATA GEÇİRİYORUZ'
Seçim çalışmalarında vermiş olduğu Pazar yeri projesini hayata geçirdiklerini vurgulayan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu,"Pazar yerinin yer değişiminden dolayı yaşadığı sıkıntılar yüzünden bu projeye öncelik tanıdık ve de hayata geçiriyoruz.Mehmet Paşa mahallesi Kaledoruğu yanına kurulacak olan Pazar yerinde incelemelerde bulunduk Vatandaşımızdan sürekli şikayet ve istek alıyorduk. Pazar yeri ile ilgili ekiplerimiz ile yaptığımız incelemeler sonucunda uygun bir yer arayışı içerisine girdik. İlçemize yakışır iki tane Pazar yeri için çalışmalarımız hızla devam ediyor"diye konuştu.
 
VATANDAŞLARDAN BAŞKANA TEŞEKKÜR
Bu durumdan çok memnun olduklarını dile getiren Vatandaşlar," Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Sarıcaoğlu ile gurur duyuyoruz meydan konuşmalarında vermiş olduğu sözleri yerine getiriyor ve ayrıca yeni Pazar yeri ile ilgili kendisine teşekkür ediyoruz"dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.