KAVAK YATIRIMLARIN MERKEZİ OLACAK

SAMSUN HABER Haber Girişi : 01 Ağustos 2019 17:24
KAVAK YATIRIMLARIN MERKEZİ OLACAK
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, " İlçelerin sorunlarını yerinde tespit edip, çözümüne odaklanıyoruz " dedi.

KAVAK YATIRIMLARI MERKEZİ OLACAK


ETKİN BİÇİMDE SAHAYA İNİYORUZ

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, " İlçelerin sorunlarını yerinde tespit edip, çözümüne odaklanıyoruz  " dedi.


Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Kavaklı Muhtarlarla İstişare ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdi. Büyükşehir ve Kavak Belediyesi bürokratlarının yer aldığı toplantıda muhtarlara “Kapımız size her zaman sonuna kadar açık” diye seslenen Başkan Demir, “Artık sahaya etkin bir biçimde iniyoruz. İlçelerimize hizmet götürmek için yarış içinde olacağız" dedi.


Kardelen Düğün Salonunda muhtarların talep ve önerilerinin dinlendiği toplantının açılış konuşmasını Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu yaptı. Sarıcaoğlu, "İlçemizdeki alt yapı çalışmalarında Büyükşehir Belediyesi ile birlikte hareket edecek. İnsanlarımıza en kaliteli hizmeti en kısa sürede ulaştırma yarışı içinde olacağız” diye konuştu.


Muhtarlarla İstişare Toplantısında temel amacın bölge sorunlarına “Yerinde Tespit ve Hızlı Çözüm “ içerdiğini anlatan Başkan Sarıcaoğlu, “ Büyükşehir Belediye Başkanımızın başlatmış olduğu bu çalışma ile güçlerimizi birleştirerek ilçemizin sorunlarına daha hızlı çözüm kazandırmış olacağız. Öyle inanıyorum ki bugün burada muhtarlarımızın görüş ve önerileri bizimde hizmet anlamında yol haritamızı belirlemiş olacak. Seçimden önce sizlere ne söz verdiysek artık eylem planımız hazır ve başlıyoruz. “ dedi.


CUMHURBAŞKANINI TEMSİL EDİYORSUNUZ


Kavak Kaymakamı İbrahim Engin Şenay’ın yanı sıra AK Parti ilçe Başkanı Osman Atlı, MHP İlçe Başkanı Cahit Kamber ile Büyükşehir ve Kavak Belediyesi bürokratlarının tam kadro yer aldığı toplantıya kısa bir süre katılan Bayındırlık ve İskân eski Bakanı Faruk Nafiz Özak’ta muhtarlık müessesinin önemine değindiği konuşmasında “Muhtarlar Cumhurbaşkanımızın Temsilcisidirler. Bu bakımdan kendinizle gurur duyun. Siz muhtarların yaptığı hizmetlerde bir şekilde ibadettir. Çünkü insan için vatandaşlarımız için çalışıyorsunuz” dedi.


Bir süre önce başlattıkları “Muhtarlarla İstişare” Toplantılarını sürdürdüklerini anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, bundan sonra verimliliğe dayalı bir hizmet içinde olacaklarını belirtti. Demir, şunları söyledi:


“Bu toplantılarda sizlerin de görüşlerinizi alarak, verimliliğe dayalı hizmet hamlesini başlatıyoruz. İlçe belediyeleri ile güçlerimizi birleştiriyoruz. İlçelerimizde, önümüzdeki 5 yılı gayretle, çalışmayla nasıl geçiririz bunu planlıyoruz. Artık ilçelerimize hizmet ve yatırım götürmek için hep birlikte adeta bir yarışın içerisinde olacağız. Kapımızın sizlere her zaman açık olduğunu bilmenizi istiyorum" diye konuştu.


SAMSUN TÜRKİYE’Yİ TAŞIR


Sahaya etkin bir biçimde ineceklerini tüm projeleri önümüzdeki 5 yıllık bir takvime bağlayacaklarını ifade eden Demir,” Cumhurbaşkanımızın da Samsun’a karşı özel bir ilgisi var. Merkezi hükümet ile Cumhurbaşkanımızın da gücünü arkamıza alarak önümüzdeki beş yılı yatırım ve hizmet anlamında çok verimli bir biçimde tamamlayacağız. Bu süre de Samsun’un tüm ilçelerinin altyapı ihtiyaçları karşılanacak. Yaklaşık 2 yıl içinde de Kavak’ın 86 mahallesinin içme suyu sorunu kalmayacak. Önümüzdeki hizmet dönemimizde zamanlama ve planlamayı çok iyi bir biçimde yaparak çalışacağız.  Bugün Karadeniz’in merkezi bir kenti olan Samsun, sahip olduğu potansiyeli ile Türkiye’yi taşır. Ve biz Samsun’un kalkınmasını tüm ilçeleri ile birlikte sağlayacağız.


KAVAK’IN İHTİYAÇLARINI BELİRLEDİK   

                 

Başkan Mustafa Demir, Kavak Belediyesi Çok Amaçlı kardelen Düğün Salonunda gerçekleştirilen İstişare Toplantısı ardından Kavak Belediyesi kurmaylarıyla ilçenin 5 yıllık yatırım ve hizmet programını belirledi. Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’nun da yer aldığı toplantıda Başkan Demir,  "Büyükşehir ve Kavak Belediyesi'nin çok değerlikadrolarıyla burada bugün çok önemli bir çalışmaya imza attık. Kavak’ın ihtiyaçlarını belirledik.  İlçe halkının önerilerini, muhtarlarımızı dinledik. Kavak ile ilgili sahada çalışma startını bu toplantı ile veriyoruz" dedi.

Etiketler : KAVAK
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.