KAVAK'TA YAŞAR DOĞU ADINA KARAKUCAK GÜREŞİ YAPILDI

YAŞAR DOĞU Haber Girişi : 25 Ağustos 2018 23:49
KAVAK'TA YAŞAR DOĞU ADINA KARAKUCAK GÜREŞİ YAPILDI
Kavak'ın gururu Türk Güreşinin Sembolü, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Yaşar Doğu anısına düzenlenen Karakucak Güreşlerinin 8.si Kavak Emirli Köyünde gerçekleşti.

Kavak'ın gururu Türk Güreşinin Sembolü, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Yaşar Doğu anısına düzenlenen Karakucak Güreşlerinin 8.si Kavak Emirli Köyünde gerçekleşti.


Güreşlere Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Yaşar Doğu'nun Oğlu Prof. Dr. Gazanfer Doğu ve çok sayıda davetli katıldı.


 Bu seneki Güreş Şampiyonu Samsun doğumlu Hüseyin Civelek oldu. Fatih Erdoğan elde etti.


Güreş ağalığını ise Selçuk Bolat kazandı.


ZİHNİ ŞAHİN: YAŞAR DOĞU'NUN HEMŞEHRİSİ OLMAKTAN DOLAYI GURUR DUYUYORUZ


Madalya törenine katılan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, bu tür organizasyonlarla Yaşar Doğu'nun anısının yaşatıldığını belirterek, etkinliği düzenleyenleri kutladı.


Daha sonra Zihni Şahin ve protokol üyeleri güreşçilere madalyalarını taktı. 


SARICAOĞLU: GÜREŞE OLAN DESTEĞİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'da  Yaşar Doğu'nun hatırasını yaşatmak ve güreşe destek olmak için bu tür organizasyonlara destek olamaya devam edeceklerini vurgulayarak, "Bölgemiz güreşin ve güreşçilerin sevildiği bir bölge. Güreşçilere ve güreş severlere desteklerimiz devam edecek." dedi.

GAZANFER DOĞU: BABAMIN ANISINA DÜZENLENEN GÜREŞLER BİZE ONUR VERİYOR


Yaşar Doğu'nun oğlu Prof. Dr. Gazanfer Doğu: "Bugün buraya Doğu ailesini temsilen katıldım. Bizim için onur verici bir tablo. Emeği geçenlere ve katılanlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.