• İHSANBAŞKAN

KAVAK'TA ASAYİŞ VE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

SAMSUN HABER Haber Girişi : 18 Mart 2020 21:26
KAVAK'TA ASAYİŞ VE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
Kavak Kaymakamı İbrahim Engin Şenay başkanlığında asayiş ve değerlendirme toplantısı yapıldı.
Kavak Kaymakamı İbrahim Engin Şenay başkanlığında asayiş ve değerlendirme toplantısı yapıldı.

Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen toplantıya, İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş İsmail Karaköse ve Emniyet Müdürü Ahmet Yöntem katıldı.İlçenin genel asayiş durumunun görüşülmesi ve değerlendirilmesinin ardından dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı ilçede tedbir olarak kapatılan yerlerin durumu ve takibi konusunda görüşme yapıldı.

Kaymakam Şenay, toplantıda yaptığı konuşmada, "Koronavirüs illeti şu anda ilçemizde görülmemektedir. Ancak bu ilçemize gelmeyecek anlamında değildir. Bizim ilçede koronavirüse karşı tüm tedbirlerimizi almamız ve bu tedbirlerin takibini yapmamız gerekir. Bu konuda gerek jandarma ve gerekse emniyet müdürlüğü sorumluluk alanında bulunan kahvehane gibi kapatılan umuma ait yerlerin takibini yapmamız gerekir. Biz gereken tedbirlerimizi aldıktan sonra Allah'ın izniyle herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmayacağımıza inanıyorum."Dedi
Etiketler : KAVAK
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.