KAVAK SASKİ ÇALIŞANLARI İFTARDA BULUŞTU

SAMSUN HABER Haber Girişi : 01 Haziran 2018 23:36
KAVAK SASKİ ÇALIŞANLARI İFTARDA BULUŞTU
Kavak SASKİ Çalışanları Öykün Restorantta verilen iftar yemeğinde biraraya geldi. Yemeğe Samsun Büyükşehir Saski Kavak Şube Müdürü Savaş Gayretli ve Saski Çalışanları aileleriyle birlikte katıldı.

KAVAK SASKİ PERSONELİ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU


Kavak SASKİ Çalışanları Öykün Restorantta verilen iftar yemeğinde biraraya geldi. Yemeğe Samsun Büyükşehir Belediyesi SASKİ Kavak Şube Müdürü Savaş Gayretli ve SASKİ çalışanları aileleriyle birlikte katıldı.


Samsun Büyükşehir SASKİ Kavak Şube Müdürü Savaş Gayretli ; " İftar yemeği aileleriyle birlikte biraraya gelen Kavak SASKİ Müdürlüğüne bağlı personelimiz için hem moral hem de kaynaşma anlamında önemli rol oynamaktadır. Bu yılda iftar yemeğimizi tekrarladık. Yine çok güzel dostluk ve dayanışma içerisinde yemeğimizi paylaştık. Katılan tüm çalışanlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.


Gelecek yıllarda da tekrarlanacağı belirtilen iftar yemeğinden sonra Kavak SASKİ personeli aileleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. 



 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.