Kavak Muhtarlar Derneğinden Kavak Belediyesine Ziyaret

SAMSUN HABER Haber Girişi : 19 Ekim 2017 18:43
Kavak Muhtarlar Derneğinden Kavak Belediyesine Ziyaret
Kavak Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Çelik 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Kavak Atatürk Anıtına çelenk bıraktı. Atatürk Anıtı önünde toplanan muhtarlar Saygı duruşunda bulundular.

Sarıcaoğlu; 'Demokrasi Zincirinin İlk Halkasını Muhtarlarımız Oluşturuyor'

 

19 Ekim Muhtarlar günü vesilesi ile Kavaklı muhtarlarla bir araya gelen Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Demokrasi zincirinin ilk halkasını muhtarların oluşturduğunu vurguladı.

Kavak Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Çelik ve muhtarlar Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nu makamında ziyaret ederek Kavaklı muhtarların istek ve taleplerini iletti. 19 Ekim Muhtarlar günü dolayısıyla Kavaklı muhtarlarla bir araya gelen Başkan Sarıcaoğlu; "Demokrasimizin, kültürümüzün ve toplumsal yaşamımızın en önemli yapı taşı olan muhtarlarımıza olan güvenimiz ve desteğimiz her zaman sonsuzdur" ifadelerinde bulundu.

 

Muhtarlarımız Belediye ve Halkımızın Arasında Köprü Görevi Görüyor

Sarıcaoğlu; "Muhtarlarımız halkımızın sesi olarak Belediye ile aralarında bir köprü görevi gören çok kutsal bir mesleği idrak ediyorlar. İkinci Mahmut zamanından itibaren devam eden muhtarlık görevi Demokrasi zincirinin ilk halkasıdır. Köylerimizde Belediyemizin eli, ayağı, gözü olan Muhtarlarımız vatandaşlarımızın sorunlarını, isteklerini ve taleplerini kamu kurumlarına ulaştırmak gibi kutsal bir göreve aracılık ediyorlar. Muhtarlarımıza hak ettikleri değeri her zaman ve her şekilde vermek bizlerin en büyük görevi. Muhtarlarımız ile istişare toplantılarımız her zaman olduğu gibi bundan sonrada haftalık ve aylık olarak olacaktır. Mahallelerimizdeki sorunları en iyi görebilen ve birebir yaşayan Muhtarlarımız sorunların hızlı çözülmesinde büyük görevi üstleniyorlar. Muhtarlarımızın görevlerinin zorluğunun ve kutsallığının elbette ki farkındayız ve kendilerine hak ettikleri değeri en iyi şekilde verebilmek adına elimizden gelen tüm çabayı her zaman gösteriyoruz" ifadelerinde bulundu.

 

Muhtarlardan Başkana Teşekkür

Kavak Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Çelik İlçe genelinde muhtarların yaşamış oldukları sorunlarla birebir ilgilenen ve bu konuda ki tüm hassasiyeti en iyi şekilde gösteren Başkan Sarıcaoğlu'na tüm muhtarlar adına teşekkür etti. Çelik konuşmasına şu şekilde devam etti; "Kutsal bir görevi idrak etmenin mutluluğu elbette ki hepimizin ortak zevki, mahallelerimizde hepimizin yaşamış olduğu sorunlar her zaman oluyor bunları en iyi yoldan gerekli makam ve mevkilere iletmek bizlerin görevi bu görevi en iyi şekilde yapan mahalleli gözünde en iyi konumda olan muhtardır. Diğer kurumlarımızla olduğumuz gibi Belediyemizle de mesai saati fark etmeksizin sürekli irtibat halindeyiz. Başkanımız Sayın İbrahim Sarıcaoğlu'na bu duyarlılığından dolayı şahsım ve tüm muhtarlar adına teşekkür ediyorum" dedi.


Ayrıca Başkan Sarıcaoğlu 19 Ekim Muhtarlar günü dolayısıyla yayınladığı mesajda;  "Demokrasimizin çekirdeği olan tüm değerli muhtarlarımızın, 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü en samimi duygularımla kutluyor, hizmetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Ahirete irtihal etmiş muhtarlarımıza Allah'tan rahmet, hayatta olan muhtarlarımıza sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.