• İHSANBAŞKAN

Kavak Muhtarlar Derneğinden KADEF'e Ziyaret

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 25 Ağustos 2015 21:10
Kavak Muhtarlar Derneğinden KADEF'e Ziyaret
Kavak Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Çelik Kavak Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Op.Dr. Yılmaz Karagöz'ü KADEF'te ziyaret etti.
 ÇELİK'TEN KARAGÖZ'E ZİYARET

Kavak Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Çelik  Kavak Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Op.Dr. Yılmaz Karagöz'ü KADEF'te ziyaret etti.

Ziyarette Kavak Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ile Kavak Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu.
Her iki kurumunda birbirleriyle sağlıklı iletişim kurarak bazı konularda  istişare yaparak katkı sağlamaya çalışmanın bölgeye yararı olacağı kanaati dile getirildi.

Oldukça samimi bir hava içerisinde geçen ziyarette önemli hususlarda mutabık kalındığı görüldü.

Çelik ve Karagöz toplantı sonrasında yaptıkları açıklamada ilçemizin yararına olacak hangi konu olursa olsun birlik ve beraberlik içerisinde davranılması kaçınılmazdır. Birimiz hepimiz hepimiz birimiz için anlayışı içerisinde hareket edilmesi hem üyelerimize hem de bizlerden beklentisi olan çevremize güven vermiş olacaktır. 
Hepimizin ortak akla ihtiyacı vardır. 
Özellikle son günlerde yaşanan terör olaylarında ülkemiz menfaatleri doğrultusunda bu birlik ve beraberliğimizi daha da öne çıkarmak zorundayız. Diyerek konuştular. 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.