• İHSANBAŞKAN

Kavak Müftüsü Abdullah Karaca Akpınar Müftülüğüne Tayin Oldu

SAMSUN HABER Haber Girişi : 19 Ekim 2017 22:33
Kavak Müftüsü Abdullah Karaca Akpınar Müftülüğüne Tayin Oldu
Kavak İlçesinde 5 yıldır başarıyla görev yapan Kavaklılar ve İmam Hatipler arasında sevip sayılan İlçe Müftüsü Abdullah Karaca Kırşehir Akpınar İlçe Müftülüğüne atanması sebebiyle ilçedeki görevinden ayrıldı.
Kavak İlçe Müftüsü Abdullah Karaca Kırşehir Akpınar İlçe Müftülüğüne tayin oldu


 Kavak İlçesinde 5 yıldır başarıyla görev yapan Kavaklılar ve İmam Hatipler arasında sevip sayılan İlçe Müftüsü Abdullah Karaca Kırşehir Akpınar İlçe Müftülüğüne atanması sebebiyle ilçedeki görevinden ayrıldı.


Din Görevlileri camiasında sevilen Müftü Abdullah Karacanın yeni görev yerinde de başarılı çalışmalara imza atacağından kuşkumuz yok diyen Kavaklılar; Müftümüz Abdullah Karacayı hiç bir zaman unutmayacağız. Göreve başladığı Akpınar İlçesinde de ziyaretlerimiz devam edecek.  Müftümüz ayrılırken Kavak İlçesini ve halkını çok sevdiğini fırsat buldukça gelip ziyarette bulunacağını ifade etmiştir. Görev yaptığı yıllar içerisinde gösterdiği kadirşinaslık örneğini, ilçemize kattığı değerler karşısında kendisine teşekkür ediyoruz. Biz hakkımızı helal ediyoruz. Müftümüzden de helal etmesini bekliyoruz" diyerek konuştular.


DEĞERLİ BİR GÖREV ADAMIYDI

Kavak İlçesi Göçebe Köyü Derneği Başkanı ve aynı zamanda Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven Kavak İlçe Müftüsünün ilçede beş yıllık görev süresini doldurması sebebiyle Kırşehir Akpınar İlçe Müftülüğüne tayin olan Abdullah Karaca hakkında düşüncelerini ifade etti. Seven; " Kavak İlçe Müftümüz Abdullah Karacayı Diyanet Camiasında değerli bir görev adamı  olarak tanıdık. Mütevazı, görevine düşkün herkesin sevgi ve saygı gösterdiği bir Müftümüz olarak bundan sonraki görevinde de başarılar temenni ediyorum" dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.