KAVAK MHP'DE SAYİT ESEN SESLERİ

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 18 Eylül 2018 19:47
KAVAK MHP'DE SAYİT ESEN SESLERİ
Milliyetçe Hareket Partisinden Kavak Belediye Başkanlığı için A. Adaylığını açıklayan işadamı Sayit Esen ara vermeksizin çalışmalarını sürdürüyor.
Milliyetçe Hareket Partisinden Kavak Belediye Başkanlığı için A. Adaylığını açıklayan işadamı Sayit Esen  ara vermeksizin çalışmalarını sürdürüyor.

Aday Adaylığını açıkladığı günden beri mahalle ziyaretlerini sürdüren Esen son olarak ta Kavaklı gençlerle ekip halinde Samsunspor maçına gitmişti. Gençlerin güvenini alan Sayit Esen gün boyu ziyaretlerini sürdürdüğü gözleniyor. 

MHP'den Kavak Belediye Başkanlığı A. Adayları  içerisinde oldukça etkin bir yere sahip olduğu gözlenen Sayit Esenin adaylığına MHP camiasınında sıcak baktığı izleniyor.  

Sayit Esen; "A. Adaylığı için düşüncemizi açıkladığımız günden beri dur durak demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yediden yetmişe tüm Kavak halkından olumlu tepkiler alıyor olmamız bize daha da güven veriyor. İnandık ve yola çıktık. Vatandaşlarımızın değişimden yana olduklarını gözlüyorum. Bu değişime ayak uydurmak zorundayız. Kendimi bu değişimin bir neferi, partimin hizmet eri olarak görüyorum. Yenileşmenin şart olduğu kanaatindeyim. Gösterdikleri ilgi ve verdikleri destekten dolayı gençlerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum." Dedi..  


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.