• İHSANBAŞKAN

KAVAK KAYMAKAMLIĞINA RECEP KOŞAL ATANDI

SAMSUN HABER Haber Girişi : 05 Eylül 2018 22:57
KAVAK KAYMAKAMLIĞINA RECEP KOŞAL ATANDI
Samsun-Kavak Kaymakamlığı görevine Tokat Sulusaray İlçesi Kaymakamı Recep Koşal atandı.

Samsun-Kavak Kaymakamlığı görevine Tokat-Sulusaray İlçesi Kaymakamı Recep Koşal atandı.


İçişleri Bakanlığından, 2018 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle 471 mülki idare amirinin yerinin değiştirildiği duyuruldu.


İçişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, 2018 Yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan ya da hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 471 mülki idare amirinin görev yerleri, liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirildi.


Recep Koşalın önümüzdeki günlerde göreve başlaması bekleniyor.


RECEP KOŞAL KİMDİR?


Recep KOŞAL, 1984 yılında Kırıkkale’de doğdu. Kırıkkale Anadolu İmam Hatip Lisesi mezunu olup, 2003 yılında lisans eğitimi için Ankara Üniversitesi Siyasal bilgiler Fakültesi’ne başlamıştır. 4 yıllık Lisans eğitimini 2007 yılında başarıyla tamamlayarak mezun olmuştur. Memuriyet hayatına Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü’nde Uzman yardımcısı olarak başlamış akabinde 2010 yılında İçişleri Bakanlığı’nın açmış olduğu Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak Mülki İdare Amirliği mesleğine geçiş yapmıştır.


        Kilis, Konya, Kırşehir, Antalya, Eskişehir, Ankara gibi illerde eğitim sürecini geçirmiş, Yabancı dil eğitimi ve mesleki bilgi artırımı amacı ile New Jersey Eyaleti Rutgers Üniversitesinde bir yıl süreyle eğitim görmüş, bu süreçte Türkiye Cumhuriyeti New York Başkonsolosluğu’nda ve Birleşmiş Milletler Daimi Temsilciliği stajlarını tamamlamıştır. İngilizce Öğretmeni Ayşe KOŞAL Hanımefendi ile evli olan Kaymakamımızın iki çocuğu bulunmaktadır.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.