• İHSANBAŞKAN

KAVAK KAYMAKAMI ŞENAY: 24 SAAT HİZMETİNİZDEYİM

SAMSUN HABER Haber Girişi : 22 Mart 2020 11:43
KAVAK KAYMAKAMI ŞENAY: 24 SAAT HİZMETİNİZDEYİM
Değerli Kavaklı kardeşlerim bu gece 00:00 itibarıyla herkes artık yanındaki yaşlı komşusundan mesuldür. Bu mesuliyet maddi yaptırımdan ziyade insanlığımızın ve İmanımızın gereğidir.

KAVAK KAYMAKAMI ENGİN ŞENAY: 24 SAAT MİLLETİMİN HİZMETİNDEYİM


Kavak Kaymakamı yaptığı açıklama ve duyurularla ilçe halkına hem sağlıklı bilgi hem de güven vermeye devam ediyor.

Kaymakam Engin Şenay'ın Sosyal Medyadaki sayfasından yaptığı açıklama: 


"Değerli Kavaklı kardeşlerim bu gece 00:00 itibarıyla herkes artık yanındaki yaşlı komşusundan mesuldür. Bu mesuliyet maddi yaptırımdan ziyade insanlığımızın ve İmanımızın gereğidir. Unutmayalım ki ;


“Cebrâil bana komşu hakkında o kadar çok tavsiyede bulundu ki;
ben, Allah(c) komşuyu komşuya mirasçı kılacak zannettim. “ diyen bir peygamberin (sav) ümmetiyiz.


Unutmayalım ki; İYİLİĞİN ÖLÇÜSÜ SINIRSIZ İYİLİK YAPMAKTIR. 

Ben inanıyorum ki burası Kavak ve burada
devletimizin emirleri doğrultusunda bir tane bile kardeşimiz virüs mağduru olmayacak. Devletimizin tüm emirleri harfiyen yerine getirilecek. Badiresiz bu süreci atlatacağız.


Başta doktorlarımız ve sağlık personelimiz olmak üzere , emniyetimiz , jandarmamız , birim amirlerimiz, imam hatiplerimiz ve muhtarlarımızın artık mesai mefhumu bitmiştir. Tüm kamu görevlileri, başta şahsım 7/24 bu Aziz milletin emrindeyiz.


Son olarak Kavaklı hemşehrilerimi bilhassa yaş grubu itibariyle risk taşıyan yaşlılarımızı ve kronik hastalığı olan kardeşlerimizi olayın ciddiyetine davet ediyor, gerekmedikçe dışarı çıkılmamasını ve kurallara harfiyen uyulmasını rica ediyorum"


Kardeşiniz İbrahim Engin Şenay
Kavak Kaymakamlığı

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.