• İHSANBAŞKAN

KAVAK KAYMAKAMI SAYGILI'DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

SAMSUN HABER Haber Girişi : 21 Kasım 2020 22:29
KAVAK KAYMAKAMI SAYGILI'DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
Kavak Kaymakamı Ömer Saygılı, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Kaymakam Saygılı'dan "Öğretmenler Günü" mesajı


Kavak Kaymakamı Ömer Saygılı, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. 


Saygılı, mesajında, öğretmenlerin ülkenin aydınlık geleceğinin ve güçlü yarınlarının mimarları olduklarını vurguladı. 


Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Dünyanın her tarafında öğretmenler insan topluluğunun en fedakar ve saygıdeğer unsurlarıdır" diyerek 1928 yılında öncülük ettiği bu anlamlı günün 92. yıl dönümüne ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Saygılı, şunları kaydetti: 

"Cumhuriyetin erdemini öğreten, milletçe muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmayı hedefleyen öğretmenlerimiz, yetiştirdikleri öğrencilerinin vatan sevgisi, fikir hürriyeti ve insanlık meziyetinin kıymetli birer timsali olmalarını sağlamak için yüce bir görev üstlenmiştir. Dünyadaki en onurlu mesleklerin başında olan öğretmenlik emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli, saygın bir meslektir. İdealini ve heyecanını daima taze tutan, kendini her zaman yenileyen öğretmenlerimizin sayesinde ülkemiz, her alanda kalkınmış ve gelişmiş bir dünya devleti haline gelecektir. Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyor, başarı ve mutluluklar diliyorum."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.