• İHSANBAŞKAN
SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 25 Mart 2019 09:50

KAVAK KARARINI VERDİ: SARICAOĞLU İLE YOLA DEVAM

KAVAK KARARINI VERDİ:  SARICAOĞLU İLE YOLA DEVAM
Bütün yurtta Siyasi Partilerin 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları son hızla devam ediyor. Kavak'ta Cumhur İttifakı adayı İbrahim Sarıcaoğlu son haftaya rakipleriyle arasındaki puan farkını büyük ölçüde açarak girdiği gözleniyor.
KAVAK KARARINI VERDİ: 
SARICAOĞLU İLE YOLA DEVAM


Bütün yurtta Siyasi Partilerin 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları son hızla devam ediyor. Kavak'ta Cumhur İttifakı adayı İbrahim Sarıcaoğlu son haftaya rakipleriyle arasındaki puan farkını büyük ölçüde açarak girdiği gözleniyor.

Son haftada oyların belirginleştiği vatandaşların kesin kararını verdiği ilçede oylar Beka için, hizmetlerin devamı ve daha güzel bir Kavak için Cumhur İttifakı adayı İbrahim Sarıcaoğlu'nda karar kıldıkları belirlendi.

SARICAOĞLU İLE KAVAK'TA BÜYÜK DEĞİŞİM YAŞANDI

Kavaklı vatandaşlar, Kavak'ta Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ile büyük değişim yaşandığını ifade ederek: "Bu değişimin devam etmesinden yanayız. Ülkemiz zor günler geçiriyor. beka meselesi hepimizi ilgilendiriyor. Vakit Türkiye vaktidir. Ülkemizin teröre ve krize tahammülü yoktur. Bizim oyumuzu vereceğimiz parti'de seçeceğimiz başkan da bellidir. Kavak'ta kesinlikle Cumnhur İttifakı adayı İbrahim Sarıcaoğlu'nu destekleyeceğiz. Şimdiden hayırlı olsun" diyerek konuştular.

HEMŞEHRİLERİMİN GÜVENİNİ HEBA ETMEYECEĞİM

Kavak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı İbrahim Sarıcaoğlu: " Hemşehrilerimin şahsıma olan güvenini heba etmeyeceğim. Onlara daha çok hizmet etmek için gecemi gündüzüme katarak çalışacağım. Onların güvenine layık olmak için gayret göstereceğim. Teveccühlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum" diyerek konuştu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.