• İHSANBAŞKAN

Kavak İstihdamda Tek Yumruk Oldu

SAMSUN HABER Haber Girişi : 31 Ocak 2018 19:02
Kavak İstihdamda Tek Yumruk Oldu
İlçede istihdamın artması konusunda büyük atılımlar yapan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ilçe genelinde bulunan İş adamları ile istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı.

Kavak İstihdamda Tek Yumruk Oldu


İlçede istihdamın artması konusunda büyük atılımlar yapan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ilçe genelinde bulunan İş adamları ile istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı.

 

Kavak Belediyesinde düzenlenen istişare ve değerlendirme toplantısına Kavak'ta faaliyette olan fabrika sahipleri katıldı. İlçenin istihdam konusunda büyük atılımlar içerisinde olduğunun altını çizen Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “istihdam sorununun yok olmasının en büyük nedeni ilçede bulunan siz değerli iş adamları” ifadelerinde bulundu.


Sarıcaoğlu, “Kavak’a Dönüşler Hızla Devam Ediyor”

İşsizlik yüzünden gurbete çalışmak için giden ailelerin artık Kavak’a dönüşlerinin hızla arttığını belirten Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu konuşmasına şu şekilde devam etti; “İşsizlik nedeni ile ilçemiz zamanında çok büyük göçler verdi. Bu göçü tersine çevirmenin en büyük etkeni siz değerli iş adamlarısınız. Sizlerin ilçemize yapmış oldukları yatırımlar sayesinde ilçemizde istihdam sorunu çözüldü bununla birlikte geriye dönüşler başladı. Koordineli ve uyumlu çalışmanın her zaman herkese çok büyük faydaları olmuştur. Belediye olarak sizlerle nasıl ki bu zamana kadar irtibatımızı kesmediysek bundan sonrada bir uyum içerisinde ilçemize çok daha fazlasını yapmak için var gücümüzle çalışmalarımıza devam ederek koordineli çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

 

Kavak’ta Konut Sayısında Patlama Yaşandı

İlçedeki istihdam sorununun çözülmesi ile birlikte konut sayısında da patlama yaşanıldığını ifade eden Başkan Sarıcaoğlu konuşmasına şu şekilde devam etti; “Göreve geldiğimiz günden bu yana en büyük çabamız ilçemizdeki işsizliği yok etmekti. Bunu da sizlerin katkıları ile çok şükür yok ettik. İlçemize 3 yıl içerisinde 3000 adet yeni daire yapıldı. Buda Kavak için çok büyük bir gelişimin göstergesi. Konut sektörü hızla artıyor Kavak’a geri dönüşlerin bundan sonrada katlanarak çoğalması için ilçe Belediyesi olarak biz üzerimize düşen görevi her zaman yapmaya hazırız” ifadelerinde bulundu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.