KAVAK'IN OSMAN GENÇ SEVDASI AFİŞLERDE Mİ YAŞIYOR?

SAMSUN HABER Haber Girişi : 09 Mayıs 2019 18:31
KAVAK'IN OSMAN GENÇ SEVDASI AFİŞLERDE Mİ YAŞIYOR?
Samsunun Kavak İlçesinin en gözde yerinde Osman Gence ait dev afiş hala yerini koruyor. Görenlerin Kavaklıların Osman Genç sevgisi olarak yorumladıkları afişin hala yerini koruması merak konusu oldu.
KAVAK'IN OSMAN GENÇ SEVDASI MI?

Samsunun Kavak İlçesinin en gözde yerinde Osman Gence ait dev afişi hala yerini koruyor. Görenlerin Kavaklıların Osman Genç sevgisi olarak yorumladıkları afişin hala yerini koruması merak konusu oldu. 

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAYLIK HAZIRLIĞI İÇİN ASILAN AFİŞİN HALA YERİNİ KORUMASI AKILLARA SORU İŞARETİ BIRAKIYOR

Canik eski Belediye Başkanı Osman Genç Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı için kamuoyu yoklaması yaptırdığı günlerde Samsunun ilçelerine astırdığı dev afişleri gündeme gelmişti. 

31 Mart yerel Seçimlerinden aylar önce ilçelerin en gözde yerlerine astırdığı afişler tartışmalara sebep olmuştu. Seçimlerin üzerinde bir ay gibi bir süre geçmesine Osman Gence ait afişin Kavak'ta kaldırılmaması dikkat çekiyor. 

Görenler Kavak'ın Osman Genç sevdası diyerek geçiştirdikleri afiş beraberinde bazı soruları da gündeme getirdiği görülüyor.

Bu afiş neden  kaldırılmadı?



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.