• İHSANBAŞKAN

KAVAK İLÇESİ ÇAYIRLI MAHALLESİ CAMİİ İBADETE AÇILDI

SAMSUN HABER Haber Girişi : 28 Eylül 2019 22:50
KAVAK İLÇESİ ÇAYIRLI MAHALLESİ CAMİİ İBADETE AÇILDI
Kavak İlçesine bağlı çayırlı Köyünde yapımı tamamlanan Camii düzenlenen merasimle ibadete açıldı.
KAVAK ÇAYIRLI CAMİSİ MUHTEŞEM MERASİMLE İBADETE AÇILDI

Kavak İlçesine bağlı Çayırlı Köyünde yapımı tamamlanan Camii düzenlenen merasimle ibadete açıldı. 

Acılış merasimine Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, MHP İlçe Başkanı Cahit Kamber, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, İş insanları  ve çok sayıda davetli katıldı.

Merasimin sunumunu Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Sevenin yaptığı programda Kavak Merkez İmam Hatiplerinden Sefa Demircan'ın okuduğu Kur'an-ı Kerimden sonra, Çayırlı Köyü Muhtarı Mustafa Alasulu bir konuşma yaptı. Alasulu çetin bir çalışma sonucu ilçeye ve köye muhteşem bir cami kazandırmanın gururunu yaşadığını ifade ederek katılanlara ayrı ayrı teşekkür etti.

SARICAOĞLU: İFADESİ ZOR MANEVİ GURUR İÇERİSİNDEYİM

Daha sonra konuşmasını yapmak için kürsüye davet edilen  Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ilçemiz her geçen gün yeni bir hizmete sahne oluyor. Bugün burada açılışını gerçekleştirdiğimiz Camimiz bu ender güzelliklerden birisidir. Hepinizin duyduğuna inandığım manevi sevinç ve gururu yaşıyorum. Emeği geçen ve katkıda bulunan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum diyerek konuştu. 

Programda cami yapımında katkıda bulunanlara muhtar Mustafa Alasulu tarafından plaketleri takdim edildi.  

Yörükpaşa Cami İmam Hatibi Muhiddin Düzenli'nin yaptığı duadan sonra açılışa geçildi. Açılış kurdelesini  Kavak belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, MHP İlçe Başkanı Cahit Kamber, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar, İş insanları birlikte kestiler.

Caminin içerisini ziyaret eden davetliler esere tam not verdiler. Merasim kılınan öğle namazının ardından verilen yemek ikramından sonra sona erdi. 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.