• İHSANBAŞKAN

Kavak İktidarın Gücünü Hissedecek

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 16 Kasım 2014 22:12
Kavak İktidarın Gücünü Hissedecek
Samsun'un Kavak İlçesi'nde ki Organize Sanayi Bölgesine 2 büyük fabrika açılıyor.
Kavak  İktidarın Gücünü Hissetmeye Başladı
Samsun'un Kavak İlçesi'nde ki Organize Sanayi Bölgesine 2 büyük fabrika açılıyor.
 
Sanayisi hızla yükselen ilçeler arasında birinciliği göğüsleyen Kavak ilçesine 2 büyük fabrika daha açılıyor.Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nun ziyarette bulunduğu fabrikalar yılbaşından sonra hizmete girecek.Osman Abonoz tarafından Endüstriyel Temizik malzemeleri üretmek için açılacak olan fabrika 3250 metrekare alana kurulacak.Bu fabrikada toplam 40 işçi çalışacağı müjdesi de verildi.Yaşar Karagül tarafından Çelik Konstrüksiyon üretimi için açılacak olan fabrika ise 45 işçi çalıştıracağını duyurdu.
 
 Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu yeni açılacak olan işyerlerini gezdikten sonra şunları söyledi;
 
 "İKTİDARIN GÜCÜNÜ KAVAK HİSSEDİYOR"
"Kavak'a 2 büyük fabrika geldi yılbaşından sonra ilk etap olarak 40 ve 45 kişi çalıştıracaklar.Kavak artık iktidarın gücünü hissetmeye başladı. Göreve geldiğimiz gün işsizliği bitireceğiz dedik hatta gurbette yaşayan Kavak'lı hemşehrilerimizi Kavak'a getireceğiz dedik. Bunu başarabilmek için elimizden gelen çabayı var gücümüzle gösteriyoruz. Bu 2 fabrika daha bir başlangıç çok kısa sürede Kavak'ta iş sıkıntısı kalmayacak. Yılbaşından sonra 85 hemşehrimizi bu 2 fabrikaya yerleştireceğiz.." dedi.
 
"DIŞARIDAN İŞÇİ GETİRME YOK" 
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu açılacak olan fabrikalar ile görüşmesinde başka illerden ve ilçelerden işçi getirmeyeceklerinin sözünü aldı.Konu ile ilgili olarak Sarıcaoğlu şunları söyledi;"Kavak'ta bu zamana kadar açılmış fabrikaların çoğu dışarıdan işçi getiriyor.Benim hemşehrim işsiz gezerken dışarıdan işçi getirme asla kabul edilebilir bir şey değil. Sayın Abanoz ve Karagül'den rica ettiğim ilk konu bu oldu saolsunlar onlarda beni kırmadılar ve bütün işçilerimizi Belediye vasıtasıyla sizden alacağız dediler.Kavak'ta üretiliyorsa Kavak kazanmalı, Kavaklı kazanmalı. Hemşehrilerimiz gurbette zorluklar içerisinde çalışırken Kavak'a başka illerden işçi getirmek doğru olmaz. Bu yüzden ilk önce Kavak'ta yaşayan hemşehrilerimiz işe yerleştirilecek daha sonra ise gurbetteki vatandaşlarımızı Kavak'a çağırıp onları Kavak'ta iş sahibi yapacağız." dedi
 
Sayın Abanoz ve Karagül göstermiş olduğu ilgi ve alakadan ötürü Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'na teşekkür ettiler.
Etiketler : Kavak
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.