Kavak Göçebe Mahallesi Derneğinden Başkan Tok'a Ziyaret

SAMSUN HABER Haber Girişi : 25 Ekim 2017 22:52
Kavak Göçebe Mahallesi Derneğinden Başkan Tok'a Ziyaret
Kavak İlçesi Göçebe Mahallesi Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u makamında ziyaret etti.
 Kavak İlçesi Göçebe Mahallesi Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u makamında ziyaret etti. 


Kavak İlçesi Göçebe Mahallesi Derneği Başkanı Ahmet Seven, Başkan Yardımcısı Nurettin Sever ve Dernek Muhasibi Refattin Seven İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u makamında ziyaret etti.


Kavak İlçesi Göçebe Mahallesi Derneği Başkanı Ahmet Seven, Başkan Yardımcısı Nurettin Sever ve Dernek Muhasibi Refattin Seven  Göçebe Mahallesinde başlattıkları Cami inşaatı hakkında bilgi vererek cami inşaatını en kısa zamanda tamamlamak istediklerini söylediler. Dernek yönetimi olarak bu yıl içerisinde tamamlamayı planladıkları Camii inşaatından sonra, eski eşyalar ve zirai aletlerden oluşan bir köy müzesi oluşturma çabasında olduklarını ifade ettiler.  Ayrıca yaz aylarında düzenleyecekleri ve içerisinde yöre kültürünün tüm unsurlarının yer alacağı bir festival tertipleyeceklerini de anlattılar. 


Ziyarette Erdoğan Tok kendi üzerine düşen her görevde daima hazır olduğunu ifade ederek; " Milletimiz için vatandaşımız için  faydalı gördüğümüz her işin altına elimizi omzumuzu koyarız. Bize düşen hususlarda hazırız" dedi.


Kavak İlçesi Göçebe Mahallesi Derneği Başkanı Ahmet Seven, Başkan Yardımcısı Nurettin Sever ve Dernek Muhasibi Refattin Seven ziyarette gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'a teşekkür ettiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.