• İHSANBAŞKAN

Kavak Göçebe Mahallesi Derneği İlk Genel Kurulunu yaptı

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 21 Eylül 2015 17:43
Kavak Göçebe Mahallesi Derneği İlk Genel Kurulunu yaptı
Kavak İlçesi Göçebe Mahallesi Derneği ilk olağan Genel kurulunu gerçekleştirdi. Kavak Dernekler Federasyonu toplantı salonunda gerçekleşen kongre'de üyelerin tamamının oylarını alan liste ile yola devam denildi.
Kavak'ın en eski ve tarihi köylerinden birisi olan Göçebe Mahallesi Derneğinde ilk Genel kurul Heyecanı yaşandı. 

Kavak İlçesi Göçebe Mahallesi Derneği ilk olağan Genel kurulunu gerçekleştirdi. Kavak Dernekler Federasyonu toplantı salonunda gerçekleşen kongre'de üyelerin tamamının oylarını alan liste ile yola devam denildi. 
Kavak İlçesi Göçebe Mahallesi Derneği gündem maddesinde yer alan Kavak Dernekler Federasyonuna katılma maddesi de onaylanarak derneğin federasyona katılması kararlaştırıldı. 

Dernek Başkanlığına seçilen Ahmet Seven yaptığı açıklamada şunları söyledi: 

'Değerli Göçebe Mahallesi Derneği Üyelerimiz;
Derneğimizin kuruluşundan bugüne hep birlikte anı duyguları taşıyarak geldik. Bundan sonra ki günlere de yine aynı gönül birlikteliği içerisinde sizlerle birlikte yürümenin azmi inancı ve heyecanı içerisindeyiz. Birimiz hepimiz hepimiz birimiz anlayışıyla yol almaya devam edeceğiz. Göstermiş olduğunuz ilgi bağlılık sevgi saygı ve kararlılıktan dolayı bir kez daha teşekkür ederim' dedi.

Köy Müzesi kazandıracaklar.
Önümüzdeki günlerde bir ilke imza atarak mahallelerine köy müzesi kazandırmak için çalışmalara başlayacaklar. 

YÖNETİM KURULU ŞÖYLE OLUŞTU
Ahmet Seven (Başkan) Nurettin Sever (Başkan yardımcısı) , Refattin Seven (Sayman) Sefer Yılmaz (Sekreter) Enver Sever (Kültür ve Sosyal İşl. Sor. Yön Kur Üyesi) Şerafet Karagöz (Yön Kur Üyesi), Aziz Karagöz (Teşkilatlanmadan Sor. Yön Kur Üyesi)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.