Kavak Göçebe Mahallesi Camii İnşaatı Yardımlarınızı Bekliyor

SAMSUN HABER Haber Girişi : 25 Ekim 2017 23:36
Kavak Göçebe Mahallesi Camii İnşaatı Yardımlarınızı Bekliyor
Kavak İlçesi Göçebe Mahallesi Derneği tarafından Göçebe Mahallesinda yapımına başlanan Camii İnşaatı ara vermeksizin devam ediyor.
 Kavak İlçesi Göçebe Mahallesi Derneği tarafından Göçebe Mahallesinde yapımına başlanan Camii İnşaatı ara vermeksizin devam ediyor. 

Kavak İlçesi Göçebe Mahallesi Derneği Başkanı Ahmet Seven, Başkan Yardımcısı Nurettin Sever ve Dernek Muhasibi Refattin Seven yaptıkları açıklamada camilerinin çok eski olduğunu ve kullanılamaz hale geldiğini bu yüzden yıkarak yerine yenisini yapmaya karar verdiklerini ifade ederek; "  Cami inşaatımızı  kış mevsimi girmeden tamamlamaya çalışıyoruz. Bu arada maddi yönden oldukça zor günler yaşıyoruz. Usta işçi ve malzeme bakımından borçlandık. Fakat şartlar ne kadar zor olursa olsun tamamlamak zorundayız. Nereden olursa olsun sesimizi duyan hayırseverlerimizin bağışlarını bekliyoruz. İnşallah Camiimizi en kısa zamanda tamamlayıp ibadete açacağız. katkıda bulunan hayırsevervatandaşlarımızdan şimdiden Allah Razı olsun diyoruz. Çağrımızı duyan hayırseverlerimizin bize ulaşmaları için telefon ve Hesap numaralarımızı yayınlıyoruz" dediler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.