Kavak eski Belediye Başkanlarından Şerif Karagöz vefat etti.

SAMSUN HABER Haber Girişi : 28 Kasım 2015 12:14
Kavak eski Belediye Başkanlarından Şerif Karagöz vefat etti.
Bir süredir sağlık sorunları sebebiyle Samsun Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavi görmekte olan Kavak Eski Belediye Başkanlarından Şerif Karagöz vefat etti.
Kavak eski Belediye Başkanlarından Şerif Karagöz vefat etti.

Bir süredir sağlık sorunları sebebiyle Samsun Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavi görmekte olan Kavak Eski Belediye Başkanlarından Şerif Karagöz vefat etti.

HABER KAVAK-EMRECAN ARASAN

Kavak Dernekleri Federasyonu Federasyonu Genel Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz'ün de amcası olan Şerif Karagöz 1984 - 1994 yılları arasında Kavak Belediye Başkanı olarak görev yapmıştı. 1941 yılında Kavak'ta doğan Karagöz çevresinde sevilen ve sayılan bir kişi olarak bilinen bir kişi olarak biliniyordu. 

Samsun Valisi İbrahim Şahin, 1989 yılında atandığı Kavak Kaymakamlığı görevinde iken Kavak Belediye Başkanı olan Şerif Karagöz'ü  bir süre önce Atakum İlçesi Cumhuriyet Mahallesi'ndeki evinde ziyaret etmiş Şerif Karagöz ve  Vali İbrahim Şahin'in ziyareti sırasında duygu dolu anlar yaşanmıştı.

Şerif Karagöz'ün Cenazesi 29 Kasım Pazar Günü Öğle namazına müteakip Kavak Merkez Camiinden kaldırılacağı bildirildi. 


Kavak Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz amcasının vefatından duyduğu üzüntüyü dile getirerek; "Amcamın vefatı dolayısıyla üzüntümüz derindir. Vefatı dolayısıyla taziyede bulunan dostlarımıza teşekkür ediyorum. O bizim için baba yarısıydı. Allah rahmet eylesin" dedi. 

Şerif Karagöz'e Allah'tan Rahmet yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.