KAVAK EMEKLİ MÜFTÜSÜ NUH ARSLAN'DAN VEDA MESAJI

SAMSUN HABER Haber Girişi : 07 Haziran 2020 18:16
KAVAK EMEKLİ MÜFTÜSÜ NUH ARSLAN'DAN VEDA MESAJI
Kavak ilçe Müftülüğü görevinden yaş nedeniyle emekliye ayrılan Müftü Nuh Arslan , bir veda mesajı yayımladı.

KAVAK EMEKLİ MÜFTÜSÜ NUH ARSLAN'DAN VEDA MESAJI


KAVAK ilçe Müftülüğü görevinden yaş nedeniyle emekliye ayrılan Müftü Nuh Arslan , bir veda mesajı yayımladı.


Kavak İlçe Müftüsü Abdullah Karaca’nın Kırşehirin Akpınar İlçe Müftülüğüne tayini ile boşalan Kavak İlçe Müftülüğüne Ekim 2017 de atanan Nuh Arslan Kavak ilçe Müftülüğü görevinden yaş nedeniyle emekliye ayrıldı.


Yaş haddinden emekli olarak görevinden ayrılan Kavak İlçe Müftüsü Nuh Arslan’ın yerine Amasya İli Göynücek İlçe Müftüsü Yakup Belen Kavak İlçe Müftüsü olarak atandı.


Emekliye ayrılan Müftümüz Nuh Arslan duygulandıran bir veda mesajı yayımladı.


Nuh  Arslan Yayımladığı mesajda tüm Kavak’lılara ve Kaymakam İbrahim Engin Şenay’a teşekkür ederken Kavaklı Vatandaşlardan helallik istedi


Emekliye Ayrılan Nuh Arslan Hocanın yayımladığı veda mesajı şu şekilde


KAVAK KAYMAKAMI SN. İBRAHİM ENGİN ŞENAY BAŞTA OLMAK ÜZERE


’’Kıymetli Kardeşlerim,
Değerli Kavaklılar,
1977 yılında Din Gönüllüsü olarak başladığım Diyanet İşleri Başkanlığımızda; onurla, gururla ve şerefle yürüttüğüm Müftülük görevimden 25 Mayıs 2020 tarihinde emekliye ayrılmış bulunmaktayım. Malumunuz salgın virüs süreci ve ameliyat olmam hasebiyle helalleşmek için veda ziyaretlerinde bulunamadım.
İnsanız; hata yapabiliriz, hata sahibiyiz. “Hatasız dost arayan dostsuz kalır.” felsefesini benimsedim. Hata yapmamaya, bilerek insanların kalbini kırmamaya, gönüllerini incitmemeye çalıştım. Bizim inancımızda, ahlakımızda ve örfümüzdeki “kırma insan kalbini yapacak ustası yok” görüşüne itibar ederim. Size alıştım, sizi sevdim, sizinle kaynaştım. Dinim nasıl emrediyorsa öyle sevdim, inancım size karşı nasıl muamele etmemi istiyorsa öyle davrandım, Peygamberimin bana öğrettiği öğretilerle, nasihatlerle size yaklaştım. Sizden de aynı karşılığı gördüm. Çünkü sevgiler karşılıklıdır. Kalpten kalbe ince bir yol bizleri buluşturur, bunu gördüm, buna inandım.


Sözlerimi burada bitirirken, başta Kavak Kaymakamımız Sayın İbrahim Engin ŞENAY bey olmak üzere; amir, memur kardeşlerime, çalışma arkadaşlarıma, din görevlisi meslektaşlarıma cemaatimize, halkımıza ve bütün Kavak’lı hemşerilerime teşekkür ediyorum, Varsa haklarım can-u gönülden helal ediyor, sizlerden de helal etmenizi istirhâm ediyorum.
Selam ve dualarla arz-ı veda ediyor, sizleri Allah’a emanet ediyorum.’’

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Muhammet Özdemir 04 Ağustos 2020 00:00

    Değerli hocam ben sizin bu görevi layıkıyla yapmaya çalışan bir amir olduğunuza inanıyorum bizden yana helal olsun sizde bizlere haklarınızı helal edin yaşamınız boyunca rabbim sağlık sıhhat versin rabbim bizleri istikametten ayırmasın Allah'a emanet olunuz vesselam