Kavak Deaflympics 2017'ye damgasını vurdu

SPOR Haber Girişi : 27 Temmuz 2017 03:16
Kavak Deaflympics 2017'ye damgasını vurdu
Deaflympics 2017 Dünya 23. İşitme Engelli Olimpiyatlarında Güreş müsabakalarının yapıldığı Kavak İlçesi Deaflympics yetkililerinden tam not aldı.
 Deaflympics 2017 Dünya 23. İşitme Engelli Olimpiyatlarında Güreş müsabakalarının yapıldığı Kavak İlçesi Deaflympics yetkililerinden tam not aldı.

Kavak Deaflympicse damgasını vurdu
Seyircilerinin centilmence güreşleri seyrettiği salonda olumsuz bir harekete rastlanmazken sporcular moral seviyesini sürekli yüksek tuttuğu görüldü. Emniyet ve asayişin sağlıklı bir şekilde yürütüldüğü müsabakalarda Kavaklı güreşsever vatandaşlar yapılan müsabakalara yoğun ilgi gösterdi.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve ekibinin müsabaka boyunca hazır bulunduğu güreşlerde sporcularae moral ve motivasyon desteği de sağlanmış oldu.

Üst üste iki ayrı gün Grekoromen ve yine iki gün Serbest güreşlerin sürdüğü salonda güreşler dört gün süreyle devam etti.

Dünyanın önde gelen güreşçileri yaptıkları kıyasıya güreşlerde madalya için ter döktüler.

Güreş müsabakalarının son gününde Deaflympics yetkilileri Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğluna teşekkür ederek Kavak seyircilerini tebrik ettikleri görüldü.

Yetkililer dört gün süresince her yönden sağlıklı bir müsabaka yapıldığını gerilime rastlanmadığın güvenliğin ve sporcuların psikolojilerini etkileyen olumsuzluklara rastlanmadığını beyan ettiler.

SARICAOĞLUNDAN TEŞEKKÜR
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'da Deaflympics yetkililerine, sporculara, seyircilere, salon görevlilerine ve Olimpiyatların Kavakta gerçekleşmesine katkıda bulunanlara teşekkür ederek; " Yüz akıyla çıkmaktan büyük mutluluk duyduk. Olimpiyatlarda sınavı geçmenin gururu içerisindeyiz. Bu gurur Kavaklılarındır. Bu vesile ile Türk Güreşinin sembolü Yaşar Doğumuzu bir kez daha Rahmet ve şükranla anıyorum" dedi.  


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.