• İHSANBAŞKAN

KAVAK BÖLGENİN YILDIZI OLMA YOLUNDA İLERLİYOR

SAMSUN HABER Haber Girişi : 02 Ekim 2019 22:35
KAVAK BÖLGENİN YILDIZI OLMA YOLUNDA İLERLİYOR
Samsunun cazibe merkezlerinden birisi olarak görülen Kavak'ta değişim rüzgarları devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde kullanılmaya başlayan doğalgazla birlikte yeni bir hareketliliğinde yaşandığı gözleniyor.
KAVAK BÖLGENİN YILDIZI OLMA YOLUNDA İLERLİYOR

Samsunun cazibe merkezlerinden birisi olarak görülen Kavak'ta değişim rüzgarları devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde kullanılmaya başlayan doğalgazla birlikte yeni bir hareketliliğinde yaşandığı gözleniyor. 

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nun verdiği müjdenin hayata geçmesiyle ilçe sakinleri evlerine doğalgaz bağlatmaya başladı. Doğalgaza kavuşan vatandaşlar en büyük hayallerinden birisine daha kavuştuklarını ifade ederek Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'na teşekkür ettiler. 

Bölgenin önemli Organize Sanayilerinden birisine de sahip olan Kavak'ta bundan sonra daha hızlı bir değişim sürecinin başlayacağı söyleniyor. Kentleşmenin Kavak'a doğru yayıldığı görülürken bunun da ilçe ekonomisine olumlu yönde yansıması bekleniyor. 

Geçmiş dönemlerde yoğun şekilde göç veren ilçede ibrenin dönerek  artık göç almaya başladığı bunun ifadesi olarak yüzlerce konut inşa edildiği ve modern bir çehre kazandığı görülüyor. Projelerin tek tek hayata geçtiği Kavak'ta yakın bir gelecekte örnek bir mahallenin de inşa edilerek ilçeye kazandırılacağı bildirildi. 

SARICAOĞLU: HEMŞEHRİLERİM HER ŞEYİN EN GÜZELİNE LAYIKTIR

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu: Bize güvenen vatandaşlarımızın güvenini heba etmeyeceğim. Hayallerdeki Kavak'ı hep birlikte inşa edip aynı heyecan ve duyguları paylaşmaya devam edeceğiz. Hemşehrilerim her şeyin en güzeline layıktır diyerek konuştu.  

Samsunun her alanda gözde ve cazibe merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen ilçelerinden birisi olan Kavak'a şimdiden geleceğin kenti gözüyle bakılıyor.   

Etiketler : KAVAK
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.