• İHSANBAŞKAN

KAVAK-BEYKÖY 5. ASAR ŞENLİĞİNE YOĞUN KATILIM OLDU

SAMSUN HABER Haber Girişi : 05 Haziran 2019 14:01
KAVAK-BEYKÖY 5. ASAR ŞENLİĞİNE YOĞUN KATILIM OLDU
Kavak İlçesine bağlı Beyköy Mahallesi Geleneksel Asar Şenliklerinden bir araya geldi.Davetliler ayrıca burada bayramlaşma gerçekleştirdi.
KAVAK-BEYKÖY 5. ASAR ŞENLİĞİNE YOĞUN KATILIM OLDU
   
Kavak İlçesine bağlı Beyköy Mahallesi Geleneksel Asar Şenliklerinden bir araya geldi.Davetliler ayrıca burada bayramlaşma gerçekleştirdi.

Her yıl Geleneksel olarak düzenlenen Asar Şenlikleri bu yılda yoğun katılımla gerçekleşti. Şenliğe Siyaset, İş ve Sivil Toplum dünyasından çok sayıda davetli katıldı. 

Bu yıl 5. düzenlenen Beyköy Mahallesi Geleneksel Asar Şenliklerinde konuşan İşadamı Necmeddin Doyaroğlu katılımcılara teşekkür ederek bayramlarını kutladı. 

Kavak Beyköy Asar Şenliklerinin her yıl olduğu gibi bu yılda katılımcılardan büyük takdir topladığı görüldü. 

VATANDAŞLAR: ŞENLİĞİ ÖNEMSİYORUZ

Vatandaşlar: "Şenliklerimizi büyük fedakarlıklarla organize eden heyetimize teşekkür ediyoruz. Biz her yıl burada bir araya getirerek birlik ve beraberliğimizi perçinliyorlar. Beyköyümüze yakışan da budur. Bu yılda büyük gurur ve mutluluk duyduk. Şenliği önemsiyoruz" diyerek konuştular. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.