Kavak beyaza boyanmış kar görüntüsüyle 'Ak Kavak' oldu"> Kavak beyaza boyanmış kar görüntüsüyle 'Ak Kavak' oldu"> Kavak beyaza boyanmış kar görüntüsüyle 'Ak Kavak' oldu">

Kavak beyaza boyanmış kar görüntüsüyle 'Ak Kavak' oldu

SAMSUN HABER Haber Girişi : 11 Ocak 2015 01:23
<font color=Kavak beyaza boyanmış kar görüntüsüyle 'Ak Kavak' oldu" />
Son yılların fazla kar yağışının yaşandığı ülkemizde Kavak İlçesi de kar yağışından nasibini aldı. Yoğun ve şiddetli yağan kar ilçeyi adeta beyaza boyadı.
Kavak beyaza boyanmış kar görüntüsüyle 'Ak Kavak' oldu
Son yılların fazla kar yağışının yaşandığı ülkemizde Kavak İlçesi de kar yağışından nasibini aldı. 
Yoğun ve şiddetli yağan kar ilçeyi adeta beyaza boyadı. Kavak'ı bembeyaz kar içerisinde gören vatandaşlar yakın zamanda bu görüntüye rastlamamıştık İnşallah rahmeti bol olur diyerek dileklerini dile getiriyorlar. Eskiler kış şiddetli geçerse yaz bereketli olur demişler. Kar yağışının ulaşıma kapattığı köy yollarında Kavak Belediyesi tarafından yol açma çalışmaları da devam ediyor. Yetkililer ulaşımı sağlamaya çalışıyoruz ancak buzlanmalar etkili oluyor diyerek vatandaşları uyarıyorlar.
Kavak ilçesinin beyaza bürüyen kar görüntülü fotoğraflarını yorumlayan bazı vatandaşlar da Kavak İlçesi için her renk uyumludur. Daha çok yeşil renkle anılıp 'Yeşil kavak'deniliyordu. Ancak şimdi bu görüntüyle birlikte 'Ak Kavak' oldu. Ak temizliği de çağrıştıran renktir diyerek  'Ak Kavak' hayırlı olsun temennisinde bulundular. 
Etiketler : Kavak kar
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.