KAVAK BELEDİYESİNDEN MUHTEŞEM İFTAR PROGRAMI

SAMSUN HABER Haber Girişi : 04 Haziran 2018 00:37
KAVAK BELEDİYESİNDEN MUHTEŞEM İFTAR PROGRAMI
Kavak Belediyesi tarafından Kardelen Düğün Salonunda düzenlenen ve geleneksel iftar programına bin kişinin üzerinde davetli katıldı.
KAVAK BELEDİYESİ BİNİN ÜZERİNDE DAVETLİYİ GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNDE BİRARAYA GETİRDİ

Kavak Belediyesi tarafından Kardelen Düğün Salonunda düzenlenen ve geleneksel iftar programına bin kişinin üzerinde davetli katıldı. 


Yemeğe AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili  Çiğdem Karaaslan ve eşi, Kavak Kaymakamı Fahri Onay, AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyesi Merve Özon, AK Parti Kavak İlçe Başkanı Osman Atlı,  ana kademe, kadın ve gençlik kolları yönetimi, MHP Kavak İlçe Başkanlığı,  İlkadım Belediye Eski Başkanı Necattin Demirtaş, Samsunspor Başkanı  İsmail Uyanık, Yönetim Kurulu Üyeleri, eski futbolcular Celil Sağır, Serkan Aykut, KADEF Yönetim Kurulu Üyeleri, Kavak Emniyet Müdürü Berkan Çolak, AK Parti Kavak eski İlçe Başkanı Bülent Yüksel, SAMKON Karadeniz Bölge başkanı Köksal Akman, Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven, Muhtarlar Derneği Yönetimi, Kavak Belediyesi Meclis Üyeleri, Esnaflar, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları, Mahalle ve Sandık Başkanları, Kamu Yöneticileri, Sanayici ve iş adamları katıldı.

Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başlayan programda Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı aynı zamanda  Samsun Milletvekili  Çiğdem Karaaslan birer konuşma yaptılar. 

KARAASLAN: ALLAH BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ KARDEŞLİĞİMİZİ DAİM EYLESİN

Karaaslan konuşmasında birlik ve beraberliğimizin daim olmasını bu birliğin kardeşliğin 24 Haziranda da sandıklarda gösterilmesini arzu ettiğini ifade etti. Türkiyenin geçtiği zor süreçte bu kardeşliğin önemine değinen Karaaslan bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sizlere güveniyoruz dedi.

Karaaslan salona girişte kendisine sunulan Kavak Gazetesini de inceleyerek tam not verdi. 

SARICAOĞLUNDAN HASTANE MÜJDESİ 

İbrahim Sarıcaoğlu da yaptığı konuşmada ;  Burada görülen tablo kardeşliğin tablosudur. Kavaktaki huzur ve güvenin resmidir. Biz ilçemizde ciddi yatırımlar gerçekleştirdik. Bu yatırımlarda önemli payı olan AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Çiğdem Karaaslan Hanfendiye huzurunuzda teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde ilçemizde yapılacak olan hastanenin de ihalesi gerçekleşecektir. Buradan bu müjdeyi veriyorum. Bu akşam buraya teşrif ederek bizleri onurlandıran davetlilerimize teşekkür ediyorum diyerek konuştu. 

SAMSUNSPOR BAŞKANI İSMAİL UYANIK VE EKİBİ DE KATILDI

İftar yemeğine Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık eski futbolcular Celil Sağır, Serkan Aykut ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı. İsmail Uyanık salona davetlilerin sevgi gösterileri ve tezahüratları altında girdi. Uyanık Kavak'ta kendisine gösterilen ilgi ve sevgiden dolayı duygulandığını ifade ederek doğru yolda olduğumu anlıyorum. Bu sevgiye layık olmak için Samsunsporumuz adına elimden geleceğini yapacağım dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.