• İHSANBAŞKAN

Kavak Belediyesi ilçenin her yanında hizmette sınır tanımıyor

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 29 Mayıs 2015 21:44
Kavak Belediyesi ilçenin her yanında hizmette sınır tanımıyor
Kavak'ta Mahallelerine gelen hizmetler sayesinde muhtarların yüzü gülüyor
 
Kavak'ta Mahallelerine gelen hizmetler sayesinde muhtarların yüzü gülüyor

Kavak Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile mahallelere giden hizmetler muhtarların yüzlerini güldürmeye başladı.Köy statüsünde iken mahalle statüsüne geçen mahallerde yapılan çalışmalar sayesinde köylerde artık modernleşmeye başladı.Divanbaşı mahallesindeki meydan çalışmalarının ardından Saraykent mahallesi meydan çalışmalarına ara vermeden başlanıldı.

Kavak Belediye Başkanı ibrahim Sarıcaoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın işbirliği ile yapılan mahalle meydan çalışmaları kapsamında Divanbaşı mahallesinin ardından Saraykent mahallesinde de çalışmalara başlanıldı.Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi;

"Meydan çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. İlçemize ait tüm mahallelerimizin meydan çalışmaları sırayla tamamlanacak. Muhtarlarımızın yüzlerindeki o mutluluğu gördükçe dahada çalışma azmi ile doluyorum. Vatandaşlarımızı çamurdan kurtarabilmek için mahallelerimizi daha modern bir yerleşim yeri haline getirebilmek için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.