• İHSANBAŞKAN

Kavak Belediyesi hizmete doymuyor

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 11 Mayıs 2015 20:31
Kavak Belediyesi hizmete doymuyor
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu şu ana kadar 7 mahallenin cami avlusuna kilitli parke taşı yapıldığını açıkladı.
Kavak'ta 7 Mahallenin Cami Avlusu Tamamlandı

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu şu ana kadar 7 mahallenin cami avlusuna kilitli parke taşı yapıldığını açıkladı.

Alagömlek mahallesi, alagömlek koç köyü mahallesi, başalan mahallesi, bekdemir mahallesi, dura mahallesi, kayaköy mahallesi ve mahmutlu mahallesi muhtarlık önü parke çalışmaların tamamlanarak hizmete açıldığını ve diğer mahallelerde de çalışmaların devam ettiğini duyuran Başkan Sarıcaoğlu şunları söyledi;

"7 mahallemizin cami avlularında kilitli parke taşı döşemesi yaptık. Mahallelerimizle ilgili çalışmalarımıza devam ediyoruz. Daha öncede belirttiğimiz gibi tüm mahallelerimizin eksiklerini gidereceğiz. Mahallelerimizin sorunlarını tek tek tesbit ediyoruz. Çalışmalarımız yaz döneminde hızla devam edecek. Şuan birçok mahallemizin cami avlusunun da yapımı devam ediyor. Amacımız tüm mahallelerimizin cami avlularını ilçemize yakışır hale getirebilmek. Hedefimiz ilçemizin tüm sorunlarına anında çözüm üretebilmek" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.