• İHSANBAŞKAN

KAVAK BELEDİYE BAŞKANI SARICAOĞLU'NUN AT SEVGİSİ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 30 Temmuz 2018 02:15
KAVAK BELEDİYE BAŞKANI SARICAOĞLU'NUN AT SEVGİSİ
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Kavak Güven Park'ta at binerek mesire alanını gezdi. Piknik yapmak için mesire alanına gelen vatandaşlar at sırtında gördükleri Sarıcaoğlu'nu uzun süre alkışlayarak teşekkür ettiler.
KAVAK BELEDİYE BAŞKANI SARICAOĞLU'NUN AT SEVGİSİ

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Kavak Güven Park'ta at binerek mesire alanını gezdi. Piknik yapmak için mesire alanına gelen vatandaşlar at sırtında gördükleri Sarıcaoğlu'nu uzun süre alkışlayarak teşekkür ettiler. 

Sarıcaoğlu: At ve binicilik, Türk kültürünün önemli bir parçasıdır

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu: "At binme geleneği bize atalarımızdan  kalmıştır. Park alanımıza kazandırdığımız iki güzel ve rahvan atımızla hem bu güzel geleneği sürdürmek hem de buraya gelen vatandaşlarmıza keyifli anlar yaşatmak istiyoruz. Burada tamamen doğal şartlar içerisinde bir mekan oluşturduk. Atlarımızla doğal parkımız örtüşmektedir. İsteyen vatandaşlarımıza devasa park alanımızda at sırtında gezme imkanı sağladık. At binmek aynı zamanda insan sağlığına da önemli faydalar sağlamaktadır.  Bugün ben de at binerek bu güzel geleneğin burada başlatılmasına öncülük yaptım. Vatandaşlarımızdan çok güzel karşılık gördüm. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.