• İHSANBAŞKAN

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'dan Kadir Gecesi Mesajı

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 13 Temmuz 2015 01:49
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'dan Kadir Gecesi Mesajı
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Sarıcaoğlu, mesajında "11 Ayın sultanı Rahmet ve Bereket ayı Ramazan-ı Şerif'in sonuna yaklaştığımız şu günlerde birçok ilahi hikmeti içinde barındıran mübarek Kadir Gecesi'ne kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. " dedi.

YÜCE KİTABIMIZ YERYÜZÜNE İNDİ

Sarıcaoğlu, "Kadir Gecesi alemlere rahmet olarak gönderilen yüce kitabımız Kuran-ı Kerimin yer yüzüne indirildiği gün olması bakımından önemli bir zaman dilimidir. Bu Kitap ki tüm insanlığın rehberi olmuş insanlara insanca yaşamayı öğretmiş, onun ışığı altında tüm insanlık aydınlık günlere kavuşmuştur. Kıyamete kadarda yüce kitabımız Kuran-ı Kerim insanlığın ve Müslümanlığın rehberi olmaya devam edecektir.Bin aydan daha hayırlı olan bu gecede bir kez daha acı ve yaralar içinde olan tüm Müslüman aleminin sıkıntılarının son bulması barış ve esenliğe kavuşmaları için dualarımızı eksik etmeyelim. İnşallah bu eşsiz gecenin vesilesiyle bir kez daha hepimizin kalplerine, gönül dünyamıza ışık saçmasına, vicdanlarımızı aydınlatmasına, insanca yaşanabilecek bir dünya oluşmasına inanarak tüm İslam alemi olarak tek yürek olalım.Bu mübarek gecenin tüm insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasına niyaz ederim" ifadelerini kullandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.