KAVAK-BAYRAKLI DERNEĞİNDEN ANLAMLI ZİYARET

SAMSUN HABER Haber Girişi : 07 Haziran 2019 12:25
KAVAK-BAYRAKLI DERNEĞİNDEN ANLAMLI ZİYARET
Kavak İlçesine bağlı Bayraklı Mahallesi Derneği Başkanı Erol Kaygısız ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mahmutbeyli Jandarma Komutanlığına Bayram Ziyareti gerçekleştirdi.
KAVAK-BAYRAKLI DERNEĞİNDEN ANLAMLI ZİYARET

Kavak İlçesine  bağlı Bayraklı Mahallesi Derneği Başkanı Erol Kaygısız ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mahmutbeyli Jandarma Komutanlığına Bayram Ziyareti gerçekleştirdi.

Dernek Başkanı Erol Kaygısız ziyarette Mahmutbeyli Jandarma Komutanlığına Bayram Türk Güreşinin Sembolü Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Yaşar Doğu ve Türk Güreşi isimli kitabı  hediye etti.

Erol Kaygısızdan örnek alınacak anlamlı hediye 

Kaygısız dernek olarak Bayramda bir dizi ziyaret gerçekleştirdiklerini bunların arasında bölgemizin güven asayiş ve huzurunda önemli rol oynayan Mahmutbeyli Jandarma Komutanlığıda olduğunu ifade ederek: " Mahmutbeyli Jandarma Komutanlığımızı ziyaret ederek bayramlaştık. Bu arada Türk Güreşinin Sembolü Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Yaşar Doğu ve Türk Güreşi isimli kitabı da askerlerimize hediye ettim. Bundan büyük mutluluk duydum. Jandarma Komutanımız da hediyenin çok anlamlı olduğunu söylerek memnuniyetini dile getirdi" diyerek konuştu. 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.