KAVAK AYPINAR YAYLASINA DAMGA VURAN GÖRÜNTÜ

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 17 Haziran 2018 00:40
KAVAK AYPINAR YAYLASINA DAMGA VURAN GÖRÜNTÜ
Kavak Akbelen Köyüne Bağlı Yirmenoğlu Mevkii Aypınar Yaylasında yapılan şenliğe Cumhur İttifakı damgasını vurdu.
ÖZLENEN TABLO AYPINAR YAYLASINDA GERÇEKLEŞTİ

Kavak Akbelen Köyüne Bağlı Yirmenoğlu Mevkii Aypınar Yaylasında yapılan şenliğe Cumhur İttifakı damgasını vurdu.

Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkan Vekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, AK Partili Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve çok sayıda davetlinin katıldığı festivalde yanyana gelen topluluk aynı anda hem Rabia hem de Bozkurt işareti yaparak tarihi bir birlikteliğe imza attılar.

ŞENLİĞE KATILANLAR TARAFINDAN UZUN SÜRE ALKIŞLANDILAR

 AK PARTİ ve Milliyetçi Hareket Partili Grupların  Cumhur İttifakı için birlik ve beraberliklerini gösteren bu tarihi tablo şenliğe katılanlar tarafından uzun süre alkışlandı.

HER ŞEY VATAN İÇİN

Rabia ve Bozkurt işareti yaparak ellerini havaya kaldıran gurup Ülkemizin bütünlüğü için, Güçlü Bir Türkiye için, Cumhur İttifakında birlikte hareket için ellerini havaya kaldıran topluluk; Biz vatanımızın geleceği için her zaman hazır olduk. Bu yılda canımızı verdik. Bundan sonra da hep hazır olacağız. Bu mesajımız hem ülkemize hem de dünyaya verilmiş bir mesajdır. Her şey vatan için...Dediler.

AK Parti ve MHP li grubun Rabia ve Bozkurt işareti yaparken üzerlerinde dalgalanan bayrağın coşkusu da gözlerden kaçmadı.






Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.