KAVAK AKBELEN-AYPINAR YAYLASINDA TARİHİ COŞKU

SAMSUN HABER Haber Girişi : 17 Haziran 2018 01:27
 KAVAK AKBELEN-AYPINAR YAYLASINDA TARİHİ COŞKU
Bu yıl 7.si düzenlenen Kavak Aypınar Yaylası Şenlikleri ve Güreş festivali tarihi coşkuya sahne oldu.
Bu yıl 7.si düzenlenen Kavak Aypınar Yaylası Şenlikleri ve Güreş Festivali tarihi coşkuya sahne oldu. 

AKBELEN AYPINAR YAYLASINDE TARİHİ COŞKU YAŞANDI

Kavak İlçesine bağlı Akbelen Köyü Yirmenoğlu Mahallesi Mevkii Aypınar yaylasında bu yıl 7. gerçekleşen Aypınar Yaylası Şenlikleri ve Güreş festivaline MHP Grup Başkan Vekili Samsun Milletvekili adayı ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, AK Parti Samsun Milletvekili adayı Yusuf Ziya Yılmaz,  Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Samsun Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri ve Başkan vekilleri, AK Parti Kavak İlçe Başkanı Osman Atlı ve Yönetimi, MHP Kavak İlçe Başkanı  Cahit Kamber ve Yönetimi, AK Parti Samsun İl Yönetim kurulu Üyeleri, BEM-BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever, Belediye Meclis Üyeleri, Samsun Yazarlar Derneği Başkanı  Ahmet Seven, Kavak Sivil Toplum Kuruluşları, Mahalle Muhtarları, Daire Müdürleri,  ve çok sayıda davetli katıldı.

Şenlikte Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti Samsun Milletvekili adayı ve eski Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, MHP Grup Başkan Vekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta birer konuşma yaptılar.


YILMAZ; SİZİ EN GÜZEL ŞEKİLDE TEMSİL ETMEYE ÇALIŞACAĞIM

AK Parti Samsun Milletvekili adayı ve eski Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz  Kavaklıların her yerde birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiklerine vurgu yaptığı konuşmasında ; " Kavak son dönemde çok değişti. Bugün burada gösterdikleri samimiyet birlik ve beraberlik beni çok duygulandırdı. 24 Haziran seçimlerinde de sağduyuyla hareket edip ülkemizin geleceği ve daha güçlü bir Türkiye için hareket edeceklerinden kuşkum yoktur. Ben Samsunun ve Kavağın gözü kulağı olacağım. Bugün burada yine moral ve enerji topladım. Bu güzelliğinizin hep yaşamasını diliyorum. Ülkemizin içerisinde bulunduğu zor sürecin sizin gibi imanlı ve inançlı insanların kararlı tavırlarıyla aşılacağına inanıyorum" diyerek konuştu.

SARICAOĞLU; SİZLERLE DAHA GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ 

 Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'da ; "Bu coşku bu heyecan oldukça sizlerle daha güzel işler yapacak büyük hizmetlerin altına imzamızı atacağız. kalkınan ve gelişen bir Türkiye için yola devam, gelişen ve yükselen bir Kavak için yola devam. Azimli sebatkar çalışkan insanalara durmak yoktur" diyerek konuştu. 

Şenliklerde kıran kırana karakucak güreşleri yapıldı. Şenliğe katılan vatandaşların şenlik alanının çeşitli yerlerinde piknik yaparak dinlendiği görüldü. Şenliğe çok sayıda vatandaşın katılmasından dolayı çevrenin tamamen dolu olduğu görüldü.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.