KAVAK AK PARTİ SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ AÇILDI

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 27 Mayıs 2018 18:52
KAVAK AK PARTİ SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ AÇILDI
Kavak AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışı görkemli bir törenle gerçekleşti.
KAVAK AK PARTİ SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE AÇILDI

Kavak AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışı görkemli bir törenle gerçekleşti. 

Samsunun Kavak İlçesinde AK PARTİ Seçim Koordinasyon Merkezinin  açılışı AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan,  Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı ve Milletvekili Adayları, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Kavak AK Parti İlçe Başkanı Osman Atlı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla açıldı.
Çok sayıda vatandaşın katıldığı açılışta AK PARTİ Samsun Milletvekili Adaylarının da tanıtımı yapıldı. Görkemli bir törenle açılışı gerçekleşen  Seçim Koordinasyon Merkezi ne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiği görüldü.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu  : " Muhteşem bir katılımla gerçekleştirdiğimiz Seçim Koordinasyon Merkezimiz faaliyeti başlamıştır. Gece gündüz demeden yola devam edeceğiz." dedi. Sarıcaoğlu katılım sağlayanlara ayrı ayrı teşekkür etti.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.