KAVAK'A YENİ ESNAF KEFALET VE KREDİ KOOPERATİF BİNASI

SAMSUN HABER Haber Girişi : 25 Ekim 2018 17:55
KAVAK'A YENİ ESNAF KEFALET VE KREDİ KOOPERATİF BİNASI
Kavak Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Osman Atlı, Kavakta yapacakları yeni kooperatif binasının temel inşaatının başladığını belirterek hemşehrilerimize hayırlı olsun dedi.

KAVAK YENİ BİR ESERE KAVUŞUYOR


Kavak Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Osman Atlı, Kavakta yapacakları yeni kooperatif binasının temel inşaatının başladığını belirterek hemşehrilerimize hayırlı olsun dedi.

Osman Atlı yeni kooperatif binası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Kavak Belediyesinin ihale ile satışa çıkardığı Hükmet Konağı bitişindeki aş evini alarak Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifine kazandırdıklarını belirtti.


Hükümet Caddesi'nde bulunan kooperatif hizmet binasının ihtiyaca cevap veremez duruma geldiğini söyleyen Atlı:


"Mevcut kooperatif binamız yetersizdi. Kavak Belediyesi, Hükümet Konağı bitişiğindeki eski aş evi binasını satışa çıkardı. Kooperatif olarak ihtiyacımız olduğundan binayı ihale ile 250 bin liraya aldık. Şimdi buranın yeni kooperatif hizmet binası yapımı için yıkımına başladık. Yer temizliğinden sonra da yeni bina için temel atacağız. 700 metrekare taban alanında temelini atacağımız bina 4 katlı olacak. Başkanlık odası, çalışma büroları, arşiv, oturma, konferans salonu gibi bölümlerden oluşacak"


Osman Atlı, 2019 yılı sonunda hizmete girmesi planlanan yeni hizmet binası için 750 bin lira harcama yapılacağını da ifade etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.