KARADENİZİN EN GÜVENİLİR BAŞKAN ÖDÜLÜ

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 13 Eylül 2012 18:17
KARADENİZİN EN GÜVENİLİR BAŞKAN ÖDÜLÜ
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş "Karadenizin En Güvenilir Başkanı “ödülüne layık görüldü.

Gürcistan-Acara Özerk Cumhuriyetinin başkenti Batum’da 05.07.2011 tarihinde yayın hayatına başlayan ve Batumi-Georgia Network Medya Grup tarafından çıkarılan, Türkiye temsilciliğini de Habergünebakış Sitesinin yaptığı Karadeniz Bölgesinin Türkçe-Gürcüce dilinde haftalık olarak yayınlanan tek gazetesi olan Türkiye-Gürcistan Haberci Gazetesi” Karadeniz En Güvenilir Başkanı “ödülüne  Necattin Demirtaş’ı layık gördü.

Gazi Hizmet binasında gerçekleşen ziyarette Başkan Demirtaş’a ödülünü Habergünebakış sitesi adına İlker Çakan takdim etti.Başkan Demirtaş, “Yapılan değerlendirme sonucu, Türkiye çapında kendi bünyelerinde proje hazırlayan belediyeler arasında bizi, en iyi ödüle layık gördüler. Bizim görevimiz gücümüzün yettiği, erişebildiğimiz her alana hizmet taşımaktır. Türk Dünyası, bu alanların başında geliyor. Bütün kardeş toplulukları kucaklamaya, onlar için gerekli özeni göstermeye devam edeceğini kaydetti. Bu ödülü İlkadım’lı vatandaşlarımız adına aldım diyen Başkan Demirtaş,” Yine belediye olarak hayata geçireceğimiz  uydu kent, yer altı konteynır sistemi, trafik eğitim pisti gibi projelerimizle önümüzdeki yıl başka dallarda ödül alabileceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.

Gazi Hizmet binasında gerçekleşen ziyarette Başkan Yardımcısı Ahmet Seven hazır bulundu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.