Kanal 55 Tv Ramazan ayında yayına başlıyor

GÜNDEM Haber Girişi : 12 Temmuz 2012 22:56
Kanal 55 Tv Ramazan ayında yayına başlıyor
Kanal S, Kanal 55 ve Olay Gazetesi Yön. Kur. Bşk. Ali Yılmaz, "Türkiye’nin ilk yerel televizyonundan sonra 25 yıllık yayın tecrübesi ve alt yapısı, profesyonel ekibimle Kanal 55 olarak Ramazan ayının ilk günü uydudan yayın hayatına başlıyoruz" dedi.
Kanal S, Kanal 55 ve Olay Gazetesi Yön. Kur. Bşk. Ali Yılmaz, "Türkiye’nin ilk yerel televizyonundan sonra 25 yıllık yayın tecrübesi ve alt yapısı, profesyonel ekibimle Kanal 55 olarak Ramazan ayının ilk günü uydudan yayın hayatına başlıyoruz" dedi. Kanal S, Kanal 55 ve Olay Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yılmaz, ikinci defa uydudan yayın hayatına başlayacağı günü sabırsızlıkla beklediğini ve Türkiye ile Dünya’da 101 ülkede Samsun’un sesi, gözü olacaklarını söyledi.

2011 Aralık tarihinde yaptığı uydudan yayın yapma isteğinin karşılığını aldığını belirten Yılmaz, "Türkiye’nin ilk yerel televizyonu olan Kanal S’nin yanında uydudan yayın yapmaya başlayacak olan Kanal 55, Ramazan ayının ilk günü yayın hayatına başlıyacak. 25 yıllık televizyon hayatımda elde ettiğim tecrübelerini yanı sıra alya yapısı ve teknik ekibiyle yayın hayatında Samsun’un ve Samsunluların sesi ve gözü olmayı kendimize ilke edinmiştik. Bunu artık uydu üzerinden dünyada 101 ülkeden gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

Kanal 55 nin yayın hayatına başlaması konusunda desteklerini esirgemeyen başta Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’a teşekkür eden Yılmaz, Samsun AK Parti Milletvekillerinden Cemal Yılmaz Demir ve Mustafa Demir’e de Samsun ve Samsunlular adına teşekkür etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.