• İHSANBAŞKAN

Kamuran Özden Kavak Güreş Eğitim Merkezini ziyaret etti

SAMSUN HABER Haber Girişi : 11 Ocak 2015 12:36
Kamuran Özden Kavak Güreş Eğitim Merkezini ziyaret etti
Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kamuran Özden Kavak Güreş Eğitim Merkezini ziyaret ederek öğrencilerin sorunlarını dinledi.
 KAMURAN ÖZDEN KAVAK'TA
Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kamuran Özden Kavak Güreş Eğitim Merkezini ziyaret ederek öğrencilerin sorunlarını dinledi. 
Samsun Gençlik ve Spor Müdürü Güven Özyurtla birlikte Güreş Eğitim merkezine gelen Kamuran Özden Kavak Gençlik Spor İlçe Müdürü Tunsel Aslankoç'tan bilgiler aldı.
Türkiye'de 30 kadar Güreş Eğitim Merkezi bulunan ve bunların içerisinde en başarılı ve kaliteli bir eğitim yapan Kavak Güreş Eğitim Merkezinin bölgemizin bir gururu olduğu ifade eden Özden bu yavrularımızın bir derdi mi var mutlaka ben bilmeliyim. Buradan Yaşar Doğu'ların çıkacağı inancım sonsuzdur. Yaşar Doğu'nun doğduğu ilçe'de güreşi konuşmak sporcuyla karşı karşıya gelmek insanı heyecanlandırıyor diyerek konuştu. Ziyarete Kavak AK Parti İlçe Başkanı Bülent Yükselle birlikte bazı okul müdürleri ve idareciler katıldı. 
Ramazan AKSOY-SABAH
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.