• İHSANBAŞKAN

KAĞITHANE'DE DEPREM RİSKİ TAŞIYAN KAÇAK BİNA YIKILDI

GÜNDEM Haber Girişi : 31 Ekim 2019 17:59
KAĞITHANE'DE DEPREM RİSKİ TAŞIYAN KAÇAK BİNA YIKILDI
Kağıthane Belediyesi daha önce resmi uyarılarda bulunduğu ancak dernek yöneticileri tarafından dikkate alınmayan yıkım kararını uygulamak zorunda kaldı.

SÜLEYMANCILAR HAZİNE ARAZİSİ ÜZERİNE KUR'AN KURSU DİYEREK KAÇAK ÖĞRENCİ YURDU YAPMIŞLAR. 

TEBLİGATA UYMAMIŞLAR.


Kağıthane Belediyesi daha önce resmi uyarılarda bulunduğu ancak dernek yöneticileri tarafından dikkate alınmayan yıkım kararını uygulamak zorunda kaldı.


BELEDİYE AÇIKLAMA YAPTI


Ak Partili Kağıthane Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Çağlayan Mahallesi’ndeki Sadabad Öğrenci Yurdu ve Lojman binasının risk tespiti için Kağıthane Kaymakamlığı'nın talebi üzerine 31 Ocak 2017’de saha çalışmasının yapıldığı bildirildi. Açıklamada, yapının betonarme kısımlarından alınan numunelerden hazırlanan risk tespit raporuna göre, yurt ve lojman binasının “depreme karşı statik yönden tehlikeli, can ve mal güvenliği açısından riskli” olduğunun belirlendiği kaydedildi.


Söz konusu alanda kalan kişilerin, 2017 yılında bu rapora yaptığı itirazın da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca reddedildiği belirtilen açıklamada, “Bugün yıkımı gerçekleştirilen yurt ve lojman binasının bulunduğu alan, 1979 yılında Hazine arazisi üzerine kaçak olarak ruhsatsız ve izinsiz olarak yapılmıştır. Arazinin mülkiyet sahibi Hazine’dir” denildi.


BİNA GERÇEĞİ YIKILINCA ORTAYA ÇIKTI. BİNANIN YERİNDE ENKAZ VARMIŞ. ÖĞRENCİLERİ KALKAN OLARAK KULLANMIŞLAR.


İTİRAF GİBİ PAYLAŞIM


SÜLEYMANCI CEMAATİNE MENSUP HAYRULLAH KARADENİZ SOSYAL MEDYADA YAPTIĞI AÇIKLAMADA ŞUNLARI YAZDIĞI GÖRÜLDÜ: 


KAĞITHANE’DEKİ KURİŞ’E BAĞLI BİR TALEBE YURDU BEŞ YILDAN BERİ UYGULANMAYAN VE SON DEPREM NEDENİYLE MUACCEL HALE GELEN MEVCUT TEBLİGATLI YIKIM KARARI MUCİBİNCE YIKILIYOR. ÇETE MENSUPLARI AYAKLANMIŞ! ÇETE ELEBAŞI NEDEN İKİ PEYGAMBER (!) TASARRUFUNU KULLANMIYOR? SALİH EFENDİNİN DİVANINDAN KARAR NİYE ÇIKARTMIYOR? DİVANDA GAFLET UYKUSU OLUR MU? EĞER TASARRUF YETMİYORSA KUDRETLİ CUMHURİYET ÇOCUĞU, CUMHURİYET KADINININ KOCASI BAŞKAN İMAMOĞLU’NUN HİMMETİNE SIĞININ, TEKBİRLERİ İSTİSMAR ETMEYİN!
EY MANKURTLAR BUNDAN İKİNCİ KASIMPAŞA VAKASI ÇIKARAMAZSINIZ? ZİRA KASIMPAŞA YIKILIRKEN GERÇEKTEN EHLİ TASAVVUF MÜSLÜMAN ZANNEDİLİYORDUNUZ. ŞİMDİ AHİRZAMAN FİTNESİ CHP VE SİYONİZMİN UŞAKLIĞINA SOYUNDUĞUNUZU HERKES BİLİYOR! BARİ KUR’AN-I KERİMİ İSTİSMAR ETMEYİN. HOLDİNGİMİZİN ŞUBESİ YIKILIYOR DEYİN, HAK VERELİM.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.