• İHSANBAŞKAN

KADEFE BAĞLI DERNEKLER İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

SAMSUN HABER Haber Girişi : 08 Haziran 2018 21:37
KADEFE BAĞLI DERNEKLER İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU
Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF) üye dernek başkanları ve delegeleri için Makro AVM(Yeşilkent) Enis Düğün Salonunda verdiği iftar yemeği çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.
Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF) üye dernek başkanları ve delegeleri için Makro AVM (Yeşilkent) Enis Düğün Salonunda verdiği iftar yemeği çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti. 

Yemeğe Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, CHP Samsun Milletvekili Adayı Opr. Dr. Yılmaz Karagöz, İlkadım Belediyesi Eski Başkanı Necattin Demirtaş, Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever, Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven, Kavak Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Ayyıldız, Kavak Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mustafa Kemal Demiroğlu, Kavak eski belediye Başkanı Şerif Ün, Belediye Meclis Üyeleri, Kadef'e bağlı dernek başkanları ve delegeleri katıldı.

Kadef Başkan Vekili Naci Cingöz açılış konuşmasını yaptığı yemekte katılanlara ayrı ayrı teşekkür etti. Cingöz konuşmasında Kavak Dernekleri Federasyonu bundan böyle vereceği davet ve yemeklerde kesinlikle hiçbir belediyeden yardım almayacağını kendi imkanlarıyla hareket edeceklerini ifade etti. Cingöz biz büyük bir aileyiz. Birlik ve beraberliğimizi sonuna kadar sürdüreceğiz dedi.

Yemekte Kavak eski belediye Başkanı Şerif Ün, İlkadım Belediyesi Eski Başkanı Necattin Demirtaş, CHP Samsun Milletvekili Adayı Opr. Dr. Yılmaz Karagöz ve Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu sırasıyla birer konuşma yaptılar.

Konuşmacılar konuşmalarında ortak olarak birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesine vurgu yaptılar. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.