• İHSANBAŞKAN

KADEF'TEN ERDOĞAN TOK'A ZİYARET

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 19 Nisan 2014 23:18
KADEF'TEN ERDOĞAN TOK'A ZİYARET
Kavak Dernekleri Federasyonu (KADEF) Genel Başkanı Op.Dr. Yılmaz KARAGÖZ ve Yönetim Kurulu Üyeleri yeni seçilen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan TOK'u makamında ziyaret etti.
Kavak Dernekleri Federasyonu (KADEF) Genel Başkanı Op.Dr. Yılmaz KARAGÖZ ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte yeni seçilen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan TOK'u, İlkadım Belediyesine yeni seçilen Meclis Üyeleriyle birlikte önceki dönemde meclis üyeliği yapanlarında hazır bulunduğu kalabalık heyetle makamında ziyaret etti. 
Kadef Başkanı Karagöz, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan TOK'a KADEF adına  başarılar diledi. Sivil Toplum Kuruluşlarından olan KADEF'in çalışmaları hakkında bilgi de verilen ziyarette TOK KADEF'in çalışmalarını izlediğini ve başarılı çalışmalarının devamını diledi. 
Kavak Dernekleri Federasyonu (KADEF) Genel Başkanı Op.Dr. Yılmaz KARAGÖZ  her yıl Mayıs ayında yapılan Ata yürüyüşü ve Geleneksel Karakucak Güreşlerinin yapımında geçmiş Belediye Başkanlarından yardım görüldüğünü, sizlerden de aynı şekilde maddi ve manevi destek görmek istiyoruz dedi. Bu arada seçim öncesi Kadef salonunda yaptığı konuşmalar hatırlatıldı. Başkan Erdoğan TOK da ziyaretten memnun olduğunu Kavaklıları sevdiğini ve çok Kavaklı tanıdığını, Kavaklıların çalışkan ve dürüst insanlar olduklarını ifade ederek hizmetlerimizde her zaman yanınızda olmaya çalışacağız  dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.