• İHSANBAŞKAN

KADEF' TEN SARICAOĞLU'NA ZİYARET

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 20 Nisan 2014 01:03
KADEF' TEN SARICAOĞLU'NA ZİYARET
Kavak Dernekleri Federasyonu (KADEF) Genel Başkanı Op.Dr.Yılmaz Karagöz, Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
 KADEF' DEN SARICAOĞLU'NA ZİYARET
Kavak Dernekleri Federasyonu (KADEF) Genel Başkanı Op.Dr.Yılmaz Karagöz, Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Ziyarette Karagöz, Kavak ilçemizin Kavak Dernekleri Federasyonu Başkanı olarak Kavak'ta Sarıcaoğlu'nu başkan olarak görmekten mutlu olduklarını dile getirdi. Önümüzdeki Mayıs ayında yapılacak Ata yürüyüşü ve Ağustos ayında yapılacak Geleneksel Yaşar Doğu Karakucak Güreşleri ile ilgili koordineli çalışmalar yapılması gerektiğini ve bu konuda halkımızı bilgilendirme, ilan vb. konularda zamanında yapılmasını, tören alanlarının hazırlanmasında desteklerini beklediklerini; Sarıcaoğlu'nun da bu konuda ellerinden gelen maddi ve manevi her türlü katkıyı yapacaklarını ve bundan kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini söyleyerek çalışmalarımız önceki yılları aratmayacağı gibi daha şevkli ve heyecanlı olacak dedi.  
Sarıcaoğlu, Federasyon Başkanı Karagöz ve Yönetim Kurulu Üyelerine Kavak Atatürk parkını gezdirerek parkta vatandaşlar ile sohbet ettiler. Daha sonra Kadef heyeti Başkan Sarıcaoğlu'na teşekkür ederek Kavak'tan ayrıldılar.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.