KADEF TGRT EU'da Sektörün Yıldızları Programında tanıtıldı

SAMSUN HABER Haber Girişi : 21 Ocak 2017 20:53
KADEF TGRT EU'da Sektörün Yıldızları Programında tanıtıldı
Kavak Dernekler Federasyonu KADEF TGRT EU Televizyon Kanalında yayınlanan Sektörün Yıldızları Programında tanıtıldı.
TGRT EU'da yayınlanan Sektörün Yıldızları Programında KADEF tanıtıldı 

Kavak Dernekler Federasyonu KADEF TGRT EU Televizyon Kanalında yayınlanan Sektörün Yıldızları Programında tanıtıldı. 


 Programda Kavak Dernekler Federasyonu KADEF Genel Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

KARAGÖZ: BİZ GÜCÜMÜZÜ ÜLKEMİZE MİLLETİMİZE ve BAYRAĞIMIZA OLAN SEVDAMIZDAN ALIYORUZ. BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN TEMELİNDE BUNLAR YATMAKTADIR.

Karagöz KADEF'in kuruluşundan bugüne kadar gerçekleştirdiği çalışmaları, Şehrimizin Kültür ve Sosyal hayatına yaptığı katkıları bundan sonraki hedeflerini anlattığı konuşmasında; "  57 Hemşehri Derneğinin üye olduğu Kavak Dernekleri Federasyonu sahip olduğu üye sayısıyla bölgenin en büyük sivil toplum kuruluşları arasındadır. Biz bu birlik ve beraberliğimizi ülkemizin huzur ve güveni için önemsiyoruz. Bu hususta üzerimize düşen görevi yerine getirmekten dolayı mutluyuz. Bundan dolayı da itibar edilen bir sivil toplum kuruluşuyuz. Gücümüzü ülkemize milletimize ve bayrağımıza olan sevdamızdan alıyoruz. birlik ve beraberliğimizin temelinde bu unsurlar yatmaktadır" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.