KADEF'TEN OPR. DR. YILMAZ KARAGÖZE COŞKULU KARŞILAMA

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 07 Haziran 2018 14:41
KADEF'TEN OPR. DR. YILMAZ KARAGÖZE COŞKULU KARŞILAMA
CHP Samsun Milletvekili Adayı Opr. Dr. Yılmaz Karagöz Genel Başkanlığını yaptığı KADEF'i ziyaret etti.
KADEF'TEN OPR. DR. YILMAZ KARAGÖZE COŞKULU KARŞILAMA

CHP Samsun Milletvekili Adayı Opr. Dr. Yılmaz Karagöz Genel Başkanlığını yaptığı kısa adı KADEF olan "Kavak Dernekler Federasyonu"nu  ziyaret etti.

Ziyarete  Samsun Milletvekili ve Samsun Milletvekili adayı Kemal Zeybek,  CHP İl Başkanı Mehmet Kundak,  CHP İlkadım İlçe Bşk. Fatih Türkel ve yönetimi de eşlik etti.

 24 Haziran seçimleri öncesi seçim çalışmaları programı çerçevesinde KADEF'e ziyaret gerçekleştiren  Opr. Dr. Yılmaz Karagöze hemşehrileri yoğun ilgi gösterdi.

Ziyarette Kadef Başkan Vekili Bayram Erişgin, Yönetim Kurulu, Dernek Başkanları, delege  ve üyelerden oluşan  kalabalık bir gurup hazır bulundu.

KARAGÖZ: HEMŞEHRİLERİMİN SEVGİSİNE İNANARAK YOLA ÇIKTIM

Ziyarette CHP Samsun Milletvekili Adayı Opr. Dr. Yılmaz Karagöz ve Kemal Zeybek birer konuşma yaptılar. Karagöz konuşmasında; Samsun için elinden geleni yapacağını ifade ederek bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da daima haklının ve doğrunun yanında yer alacağını söyledi. Karagöz; "Hemşehrilerim beni hiç mahcup etmedi. İyi ve kötü günümde hep yanımda yer aldılar. Bu seçimde de mahcup etmeyeceklerine inanıyorum. Onların sevgisine inanarak bu yola çıktım. Bizim sevgimiz ve çalışmalarımız 24 Haziran da bitmeyecek hep devam edecektir. Biz Samsun için varız Samsun için yola çıktık Samsun için geliyoruz" dedi.

Karagözün konuşması esnasında salonda katılımcılar arasında duygulu anların yaşandığı görüldü. 

 Daha sonra konuşma yapan CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek'te biz aynı coğrafyanın aynı dili konuşan aynı duyguları paylaşan çocuklarıyız. Bizi yalnız bırakmayın dedi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.