KA-DEF'TEN MUHTEŞEM İFTAR YEMEĞİ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 18 Mayıs 2019 02:05
KA-DEF'TEN MUHTEŞEM İFTAR YEMEĞİ
Karadeniz Bölgesinin en büyük Sivil Toplum kuruluşlarından birisi olan Kavak Dernekler Federasyonu (KA-DEF)'in İlkadım Belediyesi Derebahçe Sosyal Tesislerinde verdiği İftar yemeği yoğun katılımla gerçekleşti.

KA-DEF'TEN MUHTEŞEM İFTAR YEMEĞİ


Karadeniz Bölgesinin en büyük Sivil Toplum kuruluşlarından birisi olan Kavak Dernekler Federasyonu (KA-DEF)'in İlkadım Belediyesi Derebahçe Sosyal Tesislerinde verdiği İftar yemeği yoğun katılımla gerçekleşti.


 İftar Programına Samsun Bağımsız Milletvekili Erhan Usta, Kavak Kaymakamı Recep Koşal, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti Samsun Eski Milletvekili Fatih Öztürk, Türkiye Harp Malûlü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şube Başkanı Necati Yılmaz,  Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı Samsun Şube Başkanı Bilal Erim, Muharip Gaziler, Samsun Bil Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Turan Arslan, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, OMÜ Öğretim Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, İşadamları, Sendika Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları olmak üzere bin kişinin üzerinde davetli katıldı. 


Yemekte Samsun Bağımsız Milletvekili Erhan Usta, Kavak Kaymakamı Recep Koşal, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu birer konuşma yaptılar. 


İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş yaptığı konuşmada Kadefin  büyük bir Sivil Toplum Kuruluşu olduğunu ifade ederek, Samsun'da örnek bir birliktelik gösteren saygın bir hemşehri federasyonu olduğunu söyledi. 


KA-DEF Genel Başkanı Bayram Erişgin'de konuşmasında KAD-DEF'in  her geçen gün dahada büyüdüğünü  emin adımlarla yolunda ilerliyor dedi. Erişgin sözlerini 60 derneğin üye olduğu federasyonun yeni dönemde daha da güçlenerek Samsun'a katkı sağlamaya çalışacağını vurgulayarak sürdürdü. 


KA-DEF YENİ YÖNETİM KURULU DAKİKALARCA ALKIŞLANDI


Programda Genel Başkan Bayram Erişgin'le birlikte kürsüye gelerek davetlileri selamlayan KA-DEF yeni Yönetim Kurulunun davetliler tarafından dakikalarca alkışlandığı görüldü.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.