KA-DEF'TEN BAŞKAN MUSTAFA DEMİR'E ZİYARET

SAMSUN HABER Haber Girişi : 09 Ağustos 2019 20:33
KA-DEF'TEN BAŞKAN MUSTAFA DEMİR'E ZİYARET
Kavak Dernekler Federasyonu KA-DEF Yönetim kurulu Üyeleri Genel Başkan Bayram Erişgin Başkanlığında Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demiri makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.
KA-DEF'TEN BAŞKAN MUSTAFA DEMİR'E ZİYARET 

Kavak Dernekler Federasyonu KA-DEF Yönetim kurulu Üyeleri Genel Başkan Bayram Erişgin Başkanlığında Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demiri makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette KA-DEF'in faaliyetleri ve her yıl geleneksel olarak gerçekleşen Yaşar Doğu Karakucak Güreşleri konuşulan konular arasında yer aldı. Demir içerisinde bulunduğumuz yılın ekonomik açıdan zor bir yıl olduğunu ancak gelecek yıl gerekli desteğin verilerek güreşlerin yapılacağını ifade etti. 

Ziyarette beklenmedik davetli Karagöz şaşkınlığı

KARAGÖZÜN ORADA NE İŞİ VAR?

KARAGÖZ KA-DEF'İN PEŞİNİ GÖLGE GİBİ BIRAKMIYOR

Ziyarette hiç beklemedikleri bir şekilde Yılmaz Karagöz ile karşılaşan  KA-DEF heyeti şaşkınlıklarını gizleyemediler. 

 Mart ayında KA-DEF yönetmeliğine aykırı hareket etmekten dolayı yönetim kurulu kararı ile başkanlıktan alınan ve bir daha KA-DEF'e uğramayan eski başkan Yılmaz Karagöz'de KA-DEFin randevulu ziyaretine katılmak üzere oraya gelmişti. 

Alınan bilgiye göre Karagöz KA-DEF ziyaretini o güne kadar Özel Kalemden bizzat takip etmişti. Karagözün KA-DEF Genel Başkanı Bayram Erişgin ve Yönetim Kurulunun bilgisi dışında davetsiz bir şekilde ziyarette yer alması KA-DEF içerisinde çeşitli eleştiri ve yorumları da beraberinde getirdiği görüldü.

KARAGÖZ KENDİSİNİ GÜLÜNÇ DURUMA DÜŞÜRDÜ

Karagözün KA-DEF ziyaretine davet edilmeksizin gündem dışı katılması ayrıca çeşitli yorumlara da yol açarken acaba KA-DEF'i  Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demirle başbaşa bırakmayıp yakın takibe mi almaya çalışıyor denildi.  

KA-DEF yönetimi ve randevuyu takip edenler ziyarete davetsiz ve zorla katılan üstelik KA-DEF Yönetim Kurulunda yer almayan Karagözün hangi sıfatla toplantıya katıldığını sorarak bu davranışı etik bulmadığını  ve gülünç duruma düştüğünü söylediler.

YILMAZ KARAGÖZ'ÜN KONUYLA İLGİLİ OLARAK NASIL BİR CEVAP VERECEĞİ MERAK EDİLİYOR?

Gün içerisinde İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ı ziyaret eden KA-DEF Yönetim Kurulunun ziyaretinde Karagöz katılmadığı görüldü. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.