İSTİFA ET KARAGÖZ VEKALET OLMAZ

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 08 Mayıs 2018 22:03
 İSTİFA ET KARAGÖZ VEKALET OLMAZ
Kavak Dernekler Federasyonu KADEF Başkanı Yılmaz Karagöz CHP'den Samsun milletvekili aday aday olması sebebiyle belirlenen tarihler arasında izin kullanacak. Bu süre içerisinde başkanlığa belirlenen yönetim kurulu üyeleri vekalet edecek.
KADEF'TE EMANETÇİ DÖNEMİ 

Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF) Başkanı Yılmaz  Karagöz CHP'den Samsun milletvekili aday aday olması sebebiyle belirlenen tarihler arasında izin kullanacak. Bu süre içerisinde belirlenen yönetim kurulu üyeleri vekalet edecek.


YERİNİ BİR SÜRE EMANETÇİLERE BIRAKTI

İŞTE ALINAN KARAR:

Kadef'in 07.05.2018 tarihinde saat 18.30 da yapılan Yönetim Kurulu toplantısında, Yönetim Kurulu Genel Başkanı Op. Dr. Yılmaz KARAGÖZ seçim çalışmaları nedeniyle yönetim kuruluna bir dilekçe ile 07.05.2018 - 07.07.2018 tarihleri arasında izin talebinde bulundu. Yönetim kurulu izin talebini oy birliği ile kabul etti.

Kadef Genel Başkanlığına 07.05.2018-07.06.2018 tarihleri arasında Genel Başkan Yardımcısı Bayram Erişgin vekalet edecektir. 07.06.2018-07.07.2018 tarihleri arasında Başkan Yardımcısı Naci Cingöz vekalet edecektir.


YILMAZ KARAGÖZE  TEPKİ VAR!

KADEFİ PARTİ KARARGAHI GİBİ KULLANDIRMAYIZ

KADEF'e üye Kavak Dernekleri Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri alınan karara tepki gösterdi.

KADEF Üyelerinden Kavak Yosunlu Mahallesi Derneği Başkanı Cavit Yıldırım ve Çivril Mahallesi Derneği KADEF delegesi Hicabi Özenç; "Yılmaz Karagöz artık siyasi kişiliğe bürünmüştür. KADEF'in başında herhangi bir siyasi parti mensubu başkan görmek istemiyoruz. KADEF Seçim karargahı değildir. Derhal İstifa etmelidir. Emanetçileri tanımıyoruz" dediler.


KADEF İSTİFALARLA SARSILDI

Öte yandan KADEF Yönetim Kurulu Üyelerinden Dilaver Toktaş geçtiğimiz günlerde  istifasını verirken KADEF Yönetim Kurulu ve aynı zamanda Belalan Mahallesi Derneği Başkanı Yahya Gündoğdu'nun da olaylar karşısında istifasını verdiği öğrenildi.

LİSTEYE GİRECEĞİNE KENDİSİ DE İNANMIYOR

Öte yandan Karagözün kendisinin de listeye gireceğine inanmadığı ve bunun için de istifa etmek gibi onurlu bir davranış göstereceğine  izinli sayılarak yerine emanetçi koyması şaşkınlıkla karşılandı.

SAMDEF'İ ÖRNEK GÖSTERDİLER

Bursa Samsun Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Savaş Otruş AK PARTİ'den milletvekilliği müracaatında bulunmadan evvel istifasını vermiş, etik olan bu demişti.

YILMAZ KARAGÖZ DÖNEMİNDE KADEF KAN KAYBETTİ YARA ALDI

Yılmaz Karagöz döneminde KADEF sürekli yara alıp kan kaybetmiştir. Karagözün varlığı KADEF'in güçlü olmasını istemeyenlerin işine gelmektedir. Yılmaz KADEF'i ticari çıkarları için kullanmaktadır. 


Ayrıntılar geliyor...

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.