• İHSANBAŞKAN

İSHAK TAŞÇI VAKIF MEDENİYETİNİ YAŞATMAYA ÇALIŞIYOR

SAMSUN HABER Haber Girişi : 05 Haziran 2018 17:21
İSHAK TAŞÇI VAKIF MEDENİYETİNİ YAŞATMAYA ÇALIŞIYOR
Atakum Belediyesi daha önce Kavak, Asarcık, Ayvacık, Alaçam, Yakakent ve Havza ilçelerinde kurduğu mağazalardan sonra, 78’inci Hayır Çarşısı mağazasını Salıpazarlı ihtiyaç sahipleriyle buluşturdu.
İSHAK TAŞÇI ECDADIN İZİNDE

ATAKUM BELEDİYE BAŞKANI İSHAK TAŞÇI KURDUĞU HAYIR ÇARŞILARIYLA VAKIF MEDENİYETİNİ YAŞATMAYA ÇALIŞIYOR

Atakum Belediyesi daha önce Kavak, Asarcık, Ayvacık, Alaçam, Yakakent ve Havza ilçelerinde kurduğu mağazalardan sonra, 78’inci Hayır Çarşısı mağazasını Salıpazarlı ihtiyaç sahipleriyle buluşturdu.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı yaptığı açıklamada: " Daha önce Kavak, Asarcık, Ayvacık, Alaçam, Yakakent ve Havza ilçelerinde kurduğumuz mağazalardan sonra, 78’inci Hayır Çarşısı mağazamızı Salıpazarlı ihtiyaç sahipleriyle buluşturmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Atakumlu hemşerilerimizin destekleriyle 4 yılı aşkın bir süredir sürdürdüğümüz Hayır Çarşısı projemiz, ilçemizin sınırlarını aşarak çevre il ve ilçelere hatta ülke sınırlarımızın ötesinde yardıma muhtaç olan birçok insanın yüzünü güldürdü. Hayır Çarşısı projemize destek vererek her geçen gün daha da büyümesini sağlayan Atakumlu hemşerilerime ve bu projeyi Salıpazarı'na taşımamızda bizlerle işbirliği yapan Salıpazarı Belediye Başkanımız Halil Akgül’e teşekkür ediyorum" dedi
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.